Χωρίζουν Δημητρίου - Τρούπης;

14.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η τελευταία φορά που είχαμε αφήσει το ζεύγος Άντζελα Δημητρίου - Γιώργο Τρούπη ήταν τον Ιούλιο, στην πρώτη επέτειο του γάμου τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η τελευταία φορά που είχαμε αφήσει το ζεύγος Άντζελα Δημητρίου - Γιώργο Τρούπη ήταν τον Ιούλιο, στην πρώτη επέτειο του γάμου τους. Εκεί, Άντζελα και Γιώργος με αγκαλιές και φιλιά μας έδειχναν πόσο αγαπημένοι και ερωτευμένοι είναι και πως τα προβλήματα και οι φήμες περί χωρισμού είχαν πια περάσει. Κι εκεί, που ηρέμησα και είχα σχεδόν ξεχάσει την ύπαρξή τους, τσουπ επανέρχονται οι φήμες περί διαζυγίου.

Το ζευγάρι, λένε, έχει πολλά προβλήματα κι αυτή τη φορά, όσο κι αν θέλουν, δεν μπορούν να τα λύσουν. Οι τσακωμοί τους, λένε, ήταν συχνό φαινόμενο, ενώ ο Τρούπης έχει μετακομίσει - οριστικά αυτή τη φορά - σε άλλο σπίτι. Για να καταλάβεις, έχουν φθάσει σε τέτοιο χάλι σημείο οι σχέσεις τους, που πλέον συνεννοούνται μόνο μέσω του συμβούλου της Άντζελας! Πρόσεξε τη λεπτομέρεια. Όχι δικηγόρος, αλλά κοτζάμ σύμβουλος.

Μάλιστα, σε μία συνάντηση του Τρούπη με τον σύμβουλο σε καφετέρια της Γλυφάδας, όπου μάλλον πήγαν να συζητήσουν κάποια διαδικαστικά θέματα, ήταν εκεί η πανταχού παρούσα κάμερα του Star. Εκεί, τους «συνέλαβε» να μιλάνε σε έντονο ύφος, ενώ με το...βιονικό αυτί της άκουσε τον σύμβουλο να λέει στον Τρούπη πως από δω και πέρα όταν θα απευθύνεται στην Άντζελα δεν θα λέει η «πρώην γυναίκα μου», αλλά η «κυρία Δημητρίου». Κι αυτός δέχθηκε.