Παράπονα θαυμαστών για τον Ιωάννη Παπαζήση

31.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άτιμο πράγμα τελικά το... καλαμοκαβαλίκεμα. Είναι να μη σου τύχει και μάλιστα σε νεαρή ηλικία, διότι άπαξ και είσαι νιάτο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άτιμο πράγμα τελικά το... καλαμοκαβαλίκεμα. Είναι να μη σου τύχει και μάλιστα σε νεαρή ηλικία, διότι άπαξ και είσαι νιάτο και καβαλήσεις το καλάμι, βαράς ευθεία και δε λες να κατέβεις από αυτό. Από τη «νόσο», λοιπόν, του καλαμοκαβαλικέματος φαίνεται πως πάσχει ο ηθοποιός, Ιωάννης Παπαζήσης. Αν δε σου λέει κάτι το όνομά του, είναι αυτός που έπαιζε τον gay φαντάρο στη «Λούφα και Παραλλαγή» και τον γιατρό στο «Αν μ’ αγαπάς» στον Alpha.

Επίσης, είναι ο αγαπημένος της νεαρής αοιδούς, Βανέσσας Αδαμοπούλου. Μάλλον, το παραπάνω «πλούσιο» βιογραφικό του είναι αρκετό για να δικαιολογήσει τη στάση που έχει υιοθετήσει «μην πλησιάζετε τον καλλιτέχνη» κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με θαυμαστές του. Το περασμένο Σάββατο, ο ηθοποιός βρέθηκε στον «Απόλλωνα», όπου άδει η Έλλη Κοκκίνου και ο Θάνος Πετρέλης. Εκεί ήταν και φίλη μου, φαν του ηθοποιού η οποία πήγε να τον πλησιάσει και να του πει μια καλή κουβέντα.

Φευ, όμως. Ο Παπαζήσης ήταν απόμακρος, όχι μόνο με αυτή, αλλά και με όσους θαμώνες προσπάθησαν να τον πλησιάσουν. Σε αντίθεση με την Πέγκυ Ζήνα, η οποία επίσης βρέθηκε εκεί και ήταν φιλική με όλους. Κι αν κουβαλούσε αυτόγραφα μαζί της, θα τα μοίραζε. Τώρα, βέβαια, για να μη γίνομαι κακιά, έχει μία δικαιολογία ο ηθοποιός ότι είχε πάει να πιει το ποτό του και ήθελε ησυχία. Αν και η αλήθεια είναι πως πολλοί λένε για το γενικότερο ύφος του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]