Κόπηκαν οι "3 Ευχές" της νεραϊδό - Ρούλας!

31.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι πίκρα κι αυτή. Να είσαι κοτζάμ «Νεράιδα», να πραγματοποιείς «3 ευχές» των άλλων και για τον εαυτό σου να μην μπορείς να πραγματοποιήσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι πίκρα κι αυτή. Να είσαι κοτζάμ «Νεράιδα», να πραγματοποιείς «3 Ευχές» των άλλων και για τον εαυτό σου να μην μπορείς να πραγματοποιήσεις ούτε μία. Την πιο απλή: Να πάει καλά η εκπομπή σου. Αυτό έπαθε η έρμη η Ρούλα Κορομηλά, η οποία αποφάσισε να κόψει την εκπομπή της μία ώρα αρχίτερα! Και το λέω αυτό, διότι όλοι βλέπαμε να έρχεται το «κακό».

Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν τα μόνα χαμηλά για την εποχή, αφού ακόμη και η θερμοκρασία έκανε μεγαλύτερα! Το αποκορύφωμα ήταν την Κυριακή, όπου οι «3 Ευχές» έχοντας απέναντι πλέον και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και το Χρήστο Φερεντίνο που σκίζει με το «Super Deal» έκαναν απογοητευτικά νούμερα. 10, 7% τηλεθέαση σημείωσε η Ρούλα και λογικό είναι στον Alpha να έπεσε χοντρή μουρμούρα. Ελληνική ταινία με τον Ξανθόπουλο να έβαζαν, θα έκανε μεγαλύτερα νούμερα. Και θα τους ερχόταν πιο φθηνά.

Μην ξεχνάς ότι οι «3 Ευχές» έχουν μεγάλο budget, αφού η Κορομηλά μοίραζε απλόχερα πλουσιοπάροχες ευχές. Άσε, που εκτός αυτού, πάντα είχαν τον φόβο του ΕΣΡ, μιας και η παρουσιάστρια προκειμένου να συγκινήσει και να ανεβάσει τα νούμερα, έβγαζε ανθρώπους και παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας. Όπως τότε το κοριτσάκι με το καμένο πρόσωπο. Έτσι, μετά από σύσκεψη που έγινε αποφασίστηκε το κόψιμο της εκπομπής. Πάντως, η Ρούλα, όπως δήλωσε, δεν αποχωρεί από τον Alpha.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]