Ο επαναπατρισμός της Χριστίνας Παππά!

03.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Υπερκόπωση από τα συνεχή πήγαινε - έλα σε Ρώμη, Μιλάνο και Αθήνα έπαθε η Χριστίνα Παππά, η οποία σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Υπερκόπωση από τα συνεχή πήγαινε - έλα σε Ρώμη, Μιλάνο και Αθήνα έπαθε η Χριστίνα Παππά, η οποία σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ελλάδα. Τι το σκέφτεται, που ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζει τις Louis Vuitton βαλίτσες της για τη μεγάλη επιστροφή. Όπως δήλωσε η ίδια σε απογευματινή εφημερίδα, ο... επαναπατρισμός της είναι μεγάλο ρίσκο για την καριέρα της, αλλά είναι τόσο κουρασμένη από τις μετακινήσεις, που θα το πάρει.

Τι κι αν στην Ιταλία, η μία πρόταση διαδέχεται την άλλη; Τι κι αν είναι υποψήφια για τηλεοπτικό βραβείο; Μιλάμε για τέτοια κούραση, που μήτε το σκέφτεται αυτό. Κι ας ξέρει ότι στην Ελλάδα δεν θα έχει πολλές προτάσεις. Όχι τίποτε άλλο, αλλά τελείωσε και η «Καλημέρα Ζωή» για να έκανε εκεί την... grand επιστροφή! Ωστόσο, στην Ιταλία εκτός από την καριέρα αφήνει πίσω κι έναν σύζυγο. Συγκεκριμένα, τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα με τον οποίο τα βρήκαν πάλι το καλοκαίρι.

Μήπως το ζευγάρι χωρίζει και πάλι; Μπα. Αυτός θα μείνει στο Μιλάνο, που είναι και οι δουλείες του και πλέον τα ταξίδια που θα κάνει η Παππά θα είναι Αθήνα - Μιλάνο. Ε, όσο να κάνει θα είναι πιο ξεκούραστα με έναν προορισμό λιγότερο. Ο ίδιος, πάντως, συμφωνεί με την απόφασή της. Δεν είχα καμία αμφιβολία επ’ αυτού.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]