Προβλήματα στη συνεργασία Γονίδη - Θεοδωρίδου;

14.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο και τσακωμό. Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει και στην περίπτωση του Γονίδη και της Θεοδωρίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο και τσακωμό. Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει και στην περίπτωση του Σταμάτη Γονίδη και της Νατάσσας Θεοδωρίδου, οι οποίοι ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στον «Βοτανικό» με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά στην πορεία κάπου στράβωσε το θέμα. Οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό θέλουν τους δύο αοιδούς να μη διανύουν και τις καλύτερες μέρες της συνεργασίας τους.

Τα παράπονα, οι γκρίνιες και οι μουρμούρες είναι σχεδόν επί καθημερινής βάσεως και οι υπόλοιποι του μαγαζιού σταυροκοπούνται και παρακαλάνε να μη γίνει το μεγάλο μπαμ. Κάποιοι υποστηρίζουν πως το πρόβλημα ξεκίνησε από τις αφίσες. Η Νατάσσα φέρεται να είναι ενοχλημένη, επειδή θεωρεί πως στους δρόμους κυκλοφορούν περισσότερες του Γονίδη, άρα γίνεται περισσότερη διαφήμιση σε αυτόν. Μία, μία τις μέτρησε και κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα; Κι αν ναι, μήπως έκανε κάποιο λάθος στο μέτρημα; Για να μετρήσουμε άλλη μία.

Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως δεν είναι οι αφίσες το πρόβλημα. Εξάλλου, αυτό λύνεται με το που ξεκινάει μία συνεργασία. Το πρόβλημα λένε πως είναι η αθυροστομία του Γονίδη, ο οποίος ακόμη κι επί πίστας λέει τα δικά του. Κάτι που ενοχλεί τη Νατάσσα, αφού δεν της αρέσει να βρίζουν. Και απ’ ότι φαίνεται η αοιδός εξέφρασε την ενόχληση της στο συνάδελφό της, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία παγωμάρα στη σχέση τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]