Επιστροφή στο Νοράιρ;<br/>

15.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας, ειδικά αν έχουμε να κάνουμε με την Άντζελα Δημητρίου. Η «Λαίδη», αν και σε θεωρητικό επίπεδο πιστεύει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας, ειδικά αν έχουμε να κάνουμε με την Άντζελα Δημητρίου. Η «Λαίδη», αν και σε θεωρητικό επίπεδο πιστεύει πως δεν κάνει πισωγυρίσματα στις σχέσεις της, σε πρακτικό επίπεδο φαίνεται να πράττει το εντελώς αντίθετο. Οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, θέλουν την Άντζελα να βγαίνει και πάλι με τον Νοράιρ Σαπουντζιάν! Επιστροφή στην... ποιότητα. Σνιφ, σνιφ.

Μάλιστα, επειδή ο κόσμος είναι μικρός και τα κοσμικά στέκια συγκεκριμένα, υπάρχει περίπτωση την ακατάλληλη ώρα να έχεις ανεπιθύμητες συναντήσεις. Αυτό συνέβη και με την «Λαίδη», η οποία μαζί με το Νοράιρ κι ένα φιλικό της ζευγάρι πήγαν σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας. Εκεί, για μεγάλη της γκαντεμιά βρέθηκε ο Γιώργος Τρούπης και μόλις τον είδε η Άντζελα τα έχασε, ενώ για το πότε έφυγε από το μαγαζί, ούτε που το κατάλαβαν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

Ο Τρούπης, όμως, πρόλαβε και είδε το όλο σκηνικό και απόρησε ο άνθρωπος με την τέως. Σου λέει, ότι μπορούσε να την φανταστεί με τον οποιοδήποτε (ακόμη και με τον Στιβ Κακέτση;), αλλά με τον Σαπουντζιάν ούτε που το περίμενε. Μήπως ήταν ο κλαρινοπαίκτης του μαγαζιού της, που μοιάζει στο Νοράιρ; Μπα. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η σχέση της με τον Σαπουντζιάν είναι στις... αναθερμάνσεις της. Ίδωμεν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]