Τσακώθηκαν Βίσση - Καρβέλας για την Πάνια!

02.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν είσαι ο Νίκος Καρβέλας ή η Άννα Βίσση τον πνίγεις ή όχι τον «ρουφ- άνθρωπο του περιβάλλοντός τους» που... βγαίνει στα περιοδικά και δηλώνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν είσαι ο Νίκος Καρβέλας ή η Άννα Βίσση τον πνίγεις ή όχι τον «ρουφ- άνθρωπο του περιβάλλοντός τους» που... βγαίνει στα περιοδικά και δηλώνει πως το πρώην ζευγάρι τσακώθηκε άγρια; Και δεν είναι δύσκολο να τον ανακαλύψουν αφού λογικά μόνο αυτός πρέπει να ήταν παρών, όταν συνέβη το επεισόδιο. Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοια λεπτομέρεια. Ούτε κόμμα δεν του ξέφυγε.

Για να καταλάβεις, όμως κι εσύ τι συνέβη. Δημοσίευμα περιοδικού θέλει την Βίσση να τσακώθηκε άγρια με τον Καρβέλα επειδή εκείνος της είχε γράψει άθλια τραγούδια για το νέο της cd. Η «Απόλυτη» συνάντησε τον «Μότσαρτ της Ελλάδας» στο Λονδίνο για να δουν μαζί τα νέα της τραγούδια. Αλλά αυτό που άκουσε δεν της άρεσε καθόλου και φρόντισε να του το πει με τον χειρότερο τρόπο. «Ασχολείσαι με την Πάνια κι έχεις χάσει την έμπνευση σου» του είπε και ποιος είδε τον Καρβέλα και δεν φοβήθηκε.

Ο «ρουφ» σκιάχτηκε, όχι όμως και η Βίσση, η οποία με μία κίνηση ξέφυγε από το... κεφαλοκλείδωμα του. Στη συνέχεια μάζεψε τα πράγματα της και του είπε να την ξαναπάρει τηλέφωνο όταν θα έχει κάτι καλύτερο. Από τότε, οι δυο τους δεν έχουν ξαναμιλήσει, μεσολάβησαν και οι συναυλίες της Άννας στην Αμερική, αλλά ο «ρουφ» δεν ανησυχεί, διότι αυτοί οι δύο πάντα στο τέλος τα ξαναβρίσκουν. Κι ένας τσακωμός ήταν που θα περάσει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]