Η Κοκκίνου διαψεύδει τα περί εγκυμοσύνης!

24.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν είναι να πάρεις δυο κιλάκια παραπάνω ή να φορέσεις ένα φαρδύ ρούχο, αμέσως βγάζουν το συμπέρασμα ότι είσαι έγκυος! Με τη λογική αυτή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν είναι να πάρεις δυο κιλάκια παραπάνω ή να φορέσεις ένα φαρδύ ρούχο, αμέσως βγάζουν το συμπέρασμα ότι είσαι έγκυος! Με τη λογική αυτή οι περισσότερες stars της showbiz «γεννάνε», ενώ τελευταία «κυοφορεί» και η Έλλη Κοκκίνου. Τους τελευταίους δύο μήνες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την αοιδό να είναι έγκυος, ενώ αυτές φούντωσαν μετά την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της ταινίας του Sakis, Alter Ego.

Η Έλλη φορούσε ένα φαρδύ μίνι φόρεμα, ίδιου στυλ και σχεδιαστή με αυτό της πράγματι εγκυμονούσας Δέσποινας Βανδή, οπότε δεν ήθελαν και πολύ για να πουν ότι η Κοκκίνου πράγματι περιμένει παιδί. Εξάλλου, οι δηλώσεις της πως νιώθει έτοιμη να γίνει μάνα και πως θέλει να συμβεί σύντομα, βοήθησαν πολύ στο να βγουν τα συμπεράσματα.

Ωστόσο, η ίδια έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια, λέγοντας απλά πως δεν είναι έγκυος. Και γιατί να μην την πιστέψουμε; Εξάλλου, αυτό θα φανεί σε λίγους μήνες. Και κάπου εκεί, δαιμόνιος ρεπόρτερ κάνει την απίστευτη ερώτηση «Θα θέλατε να είστε έγκυος»; Τι του απαντάς τώρα; Η Έλλη προτίμησε να σκάσει στα γέλια, αλλά έχω την εντύπωση πως στο μέλλον αν της ξαναγίνει τέτοια ερώτηση, αυτός που θα την κάνει, καλό είναι να μην κρατάει μικρόφωνο στο χέρι. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να... καταλήξει στο τέλος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]