Στην ίδια πίστα Βίσση - Ρέμος;

29.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σχεδόν κάθε χρόνο σκάει η φήμη ότι η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανισθούν μαζί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Και να η χαρά που παίρνω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σχεδόν κάθε χρόνο σκάει η φήμη ότι η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανισθούν μαζί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Και να η χαρά που παίρνω και να ο τρελός ενθουσιασμός που θα δω τα «είδωλα» μαζί στην ίδια πίστα. Αλλά κάθε φορά η φήμη αποδεικνύεται...φούμαρο και με πιάνει μεγάλη στεναχώρια.

Ωστόσο, φέτος η φήμη που κυκλοφορεί και θέλει μία από τα ίδια, δηλαδή τους δύο καλλιτέχνες να συνεργάζονται στο Αθηνών Αρένα, έχει μάλλον αρκετή δόση αλήθειας. Ακούγεται, λοιπόν, ότι Βίσση και Ρέμος είναι πολύ κοντά στο να κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία τους να συνεργαστούν, ενώ όπως φαίνεται έχουν συμφωνήσει σε πρώτη φάση.

Αν τελικά δώσουν κι επίσημα τα χέρια και δε στραβώσει κάτι, η «απόλυτη» θα διαδεχτεί την Μαρινέλλα στο Αθηνών Αρένα, τον Ιανουάριο και για λίγες εμφανίσεις. Προς το παρόν, η Βίσση βρίσκεται στο Λος Άντζελες, όπου ετοιμάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά, ενώ θα της δώσει κάποια τραγούδια και ο Σταμάτης Γονίδης. Άπαξ και γίνει η συνεργασία με το Ρέμο, βλέπω όλο το μισθό μου να πηγαίνει σε λουλούδια! Κάθε βράδυ πρώτο τραπέζι πίστα θα είμαι, να ραίνω τα «είδωλα».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]