Μητέρες χωρίς αναστολές!

29.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν μας σόκαραν τα λεσβιακά παιγνίδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στην πισίνα με την πρώην βοηθό της, τι πρέπει να κάνουμε ακούγοντας την ιστορία της Mel B
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν μας σόκαραν τα λεσβιακά παιγνίδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στην πισίνα με την πρώην βοηθό της, τι πρέπει να κάνουμε ακούγοντας την ιστορία της Mel B, πρώην spice girl. Η εν λόγω για δύο χρόνια διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη μητέρα συμμαθητή της κόρης της, ενώ στην παρέα τους προστέθηκε ακόμη μία γυναίκα, φίλη της φίλης και μητέρα δύο παιδιών.

Κι αν το άσμα λέει πως δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία, στην περίπτωση των τριών γυναικών ίσχυε το αντίθετο, αφού για δύο χρόνια περνούσαν... σούπερ. Την αποκάλυψη έκανε πρόσφατα η μητέρα του συμμαθητή της κόρης της Mel B, η Κρίστα Πάρκερ η οποία δημοσιοποίησε το δεσμό τους όχι για να βλάψει την πρώην της(;), αλλά για να εκφράσει την ανησυχία της για το spice girl.

Η Πάρκερ πιστεύει πως η Mel B δεν είναι ερωτευμένη με τον παραγωγό, Στεφεν Μπελαφόντε κι ας τον παντρεύτηκε πριν δύο μήνες. Πιστεύει ότι ο γάμος έγινε για να τη σπάσει στον Έντι Μέρφι, ο οποίος αναγνώρισε την κόρη τους μετά το τεστ DNA, αλλά δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την Mel B. Η Πάρκερ, που πλέον διατηρεί μόνο φιλικές σχέσεις με την αοιδό, δεν θέλει να την δει να πληγώνεται, ενώ αναφορικά με τη σχέση τους είπε πως τελείωσε μόλις εμφανίσθηκε ο Εντι Μέρφι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]