Ο "Άγιος Κόλιν" Φάρελ!

14.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την άλλη, καλή, πλευρά του εαυτού του έδειξε γι ακόμη μία φορά ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος όχι μόνο έκανε καλή τη μέρα ενός άστεγου στο Τορόντο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την άλλη, καλή, πλευρά του εαυτού του έδειξε γι ακόμη μία φορά ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος όχι μόνο έκανε καλή τη μέρα ενός άστεγου στο Τορόντο, αλλά μάλλον του άλλαξε όλη τη ζωή! Η ιστορία του Φάρελ και του άστεγου Στερ, θα μπορούσε να ήταν σενάριο χολιγουντιανής ταινίας, αλλά είναι πραγματικότητα καθότι καμιά φορά η ζωή αντιγράφει την τέχνη.

Πριν δύο χρόνια ο διάσημος ηθοποιός είχε βρεθεί ξανά στο Τορόντο για την προώθηση μίας ταινίας του. Εκεί, είχε ακούσει σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό ότι προσφέρουν 2.000 δολάρια σε όποιον καταφέρει να πάρει συνέντευξη από τον Κόλιν, μιας και ο ίδιος δεν ήθελε να μιλήσει σε κανένα μέσο. Τότε, ο Φάρελ βρήκε στο δρόμο έναν άστεγο, τον Στερ, τον πήγε στον σταθμό και του έδωσε συνέντευξη. Ο άστεγος πήρε τα χρήματα και οι δρόμοι των δύο ανδρών χώρισαν εκεί.

Για να ξανασυναντηθούν λίγες μέρες πριν, πάλι στο Τορόντο. Ο Φάρελ έβγαινε από το ξενοδοχείο του, όταν τον πλησίασε ο Στερ για να τον χαιρετήσει. Ο ηθοποιός όχι μόνο τον θυμήθηκε, αλλά πήρε τον άνδρα και πήγαν στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης. Τον άφησε στο καλύτερο μαγαζί και του είπε να αγοράσει ο, τι θέλει χωρίς να υπολογίσει τα λεφτά. Οι υπάλληλοι του καταστήματος έμειναν έκπληκτοι με τη σκηνή κι ελέω Κόλιν εξυπηρέτησαν με το παραπάνω τον άστεγο, ο οποίος έκανε λογαριασμό 2.100 δολάρια.

Μάλιστα, όπως δήλωσαν αργότερα, οι δύο άνδρες αστειεύονταν συνεχώς κι αν δεν ήξερες την ιστορία, θα πίστευες ότι είναι δύο κολλητοί φίλοι. Μετά τα ψώνια ο Φάρελ επέστρεψε στη βάση του, όχι όμως και ο Στερ, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να εγκαταλείψει τους δρόμους και να επιστρέψει στη φυσιολογική ζωή. Μετά από αυτό, δεν είναι παράλογο που σύσσωμος ο καναδικός Τύπος μιλάει για τον... «St. Colin»!