Δεν έχει χωρίσει η Μάρω!

17.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, τα νέα που κυκλοφόρησαν περί άδοξου τέλους της σχέσης της Μάρως Λύτρα με τον Γιάννη Αμανατίδη αποδείχτηκαν... ράδιο αρβύλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, τα νέα που κυκλοφόρησαν περί άδοξου τέλους της σχέσης της Μάρως Λύτρα με τον Γιάννη Αμανατίδη αποδείχτηκαν... ράδιο αρβύλα, αφού όπως φαίνεται το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί, ευτυχισμένο κι ερωτευμένο. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η ίδια η Μάρω σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η οποία παραδέχτηκε ότι εδώ και τρεις μήνες είναι ζευγάρι με τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Αμανατίδης είχε έρθει στην Ελλάδα, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική και το ζευγάρι βρήκε μία καλή ευκαιρία για να περάσουν μαζί λίγες μέρες. Σε μία από τις εξόδους τους πήγαν σε εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων κι εκεί τους είδαν πολλά ζευγάρια μάτια, που έχουν να λένε πόσο ταιριαστά είναι τα παιδιά. Κι ας τους χωρίζουν κάποια χρόνια. Εξάλλου, η διαφορά ηλικίας δεν απασχολεί την Μάρω.

Να σου πω επίσης, ότι η αοιδός είναι πολύ ερωτευμένη κι ενθουσιασμένη με τη νέα της σχέση και για του λόγου το αληθές, μήτε που ίδρωσε το αυτί της όταν έμαθε ότι χώρισε ο πρώην της, Κώστας Καραφώτης. Μία που το άκουσε και μία που το ξέχασε η Μάρω, αφού η σχέση αυτή ανήκει οριστικά στο παρελθόν.