"Με κατέστρεψε η Λόπεζ"!

03.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που το ειδύλλιο «Μπένιφερ» έλαβε άδοξο τέλος και ο Μπεν Άφλεκ αποφάσισε να μιλήσει για τη θυελλώδη σχέση τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που το ειδύλλιο «Μπένιφερ» έλαβε άδοξο τέλος και ο Μπεν Άφλεκ αποφάσισε να μιλήσει για τη θυελλώδη σχέση τους με την Τζένιφερ Λόπεζ. Τι το ήθελε; Καλύτερα να μην το έκανε, διότι όλα όσα είπε ήταν μια μαχαιριά για την J.Lo, η οποία μπορεί να διάγει βίο ανθόσπαρτο στο πλάι του Μαρκ Άντονι, δεν παύει όμως ως πρώην να ενοχλείται από τα διόλου κολακευτικά λόγια του.

«Η σχέση μου με την Τζένιφερ έκανε κακό στην καριέρα μου» σχολίασε ο Αφλεκ και μπορώ να φανταστώ τα ξινισμένα μούτρα της ντίβας και το αίμα της να ανεβαίνει στο κεφάλι. Ο Μπεν εξήγησε μάλιστα πως ο δεσμός τους έφερε πίσω τη λαμπρή καριέρα του, αφού όλοι ασχολούνταν με αυτόν και όχι με τις ταινίες του. Επίσης, εξαιτίας της Τζένιφερ έκανε κάκιστες επιλογές στον κινηματογράφο, όπως για παράδειγμα το... ανεκδιήγητο «Gigli». Ο Αφλεκ αναφέρθηκε επίσης και στο κυνηγητό που είχαν με τους παπαράτσι και τα περιοδικά που ασχολούνταν μόνο μαζί τους, γράφοντας τις περισσότερες φορές πολλά ψέματα.

Για το γεγονός ότι την παράτησε στα «κρύα του λουτρού» λίγες μέρες πριν τον γάμο τους, δεν είπε τίποτε. Προφανώς το έχει ξεχάσει ή δεν το θεώρησε σημαντικό. Σε αυτό, όμως, αναφέρθηκε η Λόπεζ σε συνέντευξή της, λέγοντας πως ο Μπεν ήταν ο μεγάλος της έρωτας, ενώ έχει ξεχάσει το παρελθόν και τη «φυγή» του λίγο πριν τον γάμο τους. Αυτή, μάλιστα, είναι ανωτερότητα, όχι σαν τον Αφλεκ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]