Παντρεύεται η Πάμελα Αντερσον!

03.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για μια παρτίδα πόκερ πήγε στο Λας Βεγκας, γαμπρό να παντρευτεί βρήκε η Πάμελα Αντερσον. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν ο Θεός του Τζόγου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για μια παρτίδα πόκερ πήγε στο Λας Βεγκας, γαμπρό να παντρευτεί βρήκε η Πάμελα Αντερσον. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν ο Θεός του Τζόγου συνεργάζεται με τον Θεό του Έρωτα. Δύο παίκτες ανάμεσα στην τράπουλα και τους καπνούς, ερωτεύονται σφόδρα κι αποφασίζουν να παντρευτούν με το «Χαίρω πολύ».

Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με δύο οποιουσδήποτε ανθρώπους. Μιλάμε για την... γαμομανή Πάμελα, η οποία παντρεύεται για πλάκα (έχει δύο γάμους στο ενεργητικό της και καμιά δεκαριά τελετές) και τον Ρικ Σόλομον, επίσης... γαμομανή και όχι μόνο. Ο Σόλομον, για την ιστορία, είναι ο συμπρωταγωνιστής της Πάρις Χίλτον στην «κλασική» ταινία «Στο κρεβάτι με την Πάρις», ενώ κάποτε είχε παντρευτεί με την Σάνον Ντόχερτι (η Μπρέντα στο Μπέβερλι Χιλς).

Το παρελθόν του Ρικ, οι... υποκριτικές του ικανότητες, καθώς και η εμφάνιση του δεν άφησαν ασυγκίνητη την Πάμελα. Αλλά, δεν ήταν μόνο αυτά τα στοιχεία που την... κεραυνοβόλησαν. Ο Σόλομον έχει γκατς και της το απέδειξε στην παρτίδα πόκερ που έπαιξαν. Η Αντερσον βρέθηκε να χάνει 200 χιλιάδες δολάρια κι αυτός πρότεινε να της δανείσει το ποσό με τον όρο να περάσει μία νύχτα μαζί του. Αυτή δέχτηκε, πέρασαν μαζί τη νύχτα, κατάλαβε πόσο ρομαντικός κι ευαίσθητος άνδρας είναι και την επόμενη μέρα έβγαλαν άδειες γάμου. Πότε θα γίνει αυτός δεν το έχουν ανακοινώσει, αλλά οι άδειες λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Οι φίλοι τους, πάντως, λένε ότι θα γίνει πολύ σύντομα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]