Παντρεύεται ο Κωνσταντής!

15.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί, που δεν είχαμε καθόλου νέα τους και τους θεωρούσαμε χωρισμένους, «σκάει» η είδηση ότι παντρεύονται και μένουμε να απορούμε σαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο:
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί, που δεν είχαμε καθόλου νέα τους και τους θεωρούσαμε χωρισμένους, «σκάει» η είδηση ότι παντρεύονται και μένουμε να απορούμε σαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Τι έγινε ρε παιδιά»; Ο λόγος για τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο και την Ελμίνα Κοπελούζου, οι οποίοι παντρεύονται στις 14 Φεβρουαρίου.

Το ζευγάρι, τελικά, όχι μόνο έχει χωρίσει, αλλά όλο αυτό τον καιρό ήταν μαζί κάνοντας σχέδια γάμου. Όπως αποκαλύπτει το «Hello» ο γάμος τους θα είναι πολιτικός και θα γίνει ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού τότε είναι η πρώτη επέτειος της γνωριμίας τους. Η σχέση ήρθε λίγους μήνες μετά. Μπαμ, μπαμ αποφάσισαν να παντρευτούν και καλά κάνουν, διότι όποιος βαριέται να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Και το ζευγάρι, μόνο αυτής της άποψης δεν είναι.

Ο έρωτας τους αν και δεν μετράει πολύ καιρό είναι δυνατός και παρόλο που οι δυο τους προέρχονταν από σοβαρές σχέσεις (ο Σπυρόπουλος ήταν με την Λήδα Ματσάγγου και όλοι πίστευαν ότι θα παντρεύονταν), δεν φοβήθηκαν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Ο πολιτικός γάμος θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο, αλλά το καλοκαίρι το ζευγάρι θα κάνει μεγάλο πάρτι για φίλους και γνωστούς