Προσοχή: ο "Βας" δέρνει - γδέρνει!

26.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρελός τσαμπουκάς είναι το πρώην «ταλέντο» της Αννίτας Πάνια και τραγουδιστής του Νίκου Καρβέλα, «Βας - Βας» ή Παρασκευάς. Ο άνθρωπος που αποχώρησε από την ομάδα του «Je t’ aime»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρελός τσαμπουκάς είναι το πρώην «ταλέντο» της Αννίτας Πάνια και τραγουδιστής του Νίκου Καρβέλα, «Βας - Βας» ή Παρασκευάς. Ο άνθρωπος που αποχώρησε από την ομάδα του «Je t’ aime» επειδή δεν ήθελε να φορέσει κολάν, έγδαρε ωσάν αγριόγατα τον «Εθνικό σταρ», Ανδρέα Ευαγγελόπουλου.

Ο δεύτερος συνάντησε τυχαία τον πρώτο και μόλις τον είδε του είπε: «άντε από εκεί ρε γύφτο, που θα μιλήσεις εσύ για μένα». Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η εκπομπή της Άννας Δρούζα, όπου ο «Βας - βας» μίλησε υποτιμητικά για τον «Εθνικό σταρ». Α ρε Δρούζα φωτιές που ανάβεις. Το πρώην «ταλέντο» της Αννίτας άπαξ και άκουσε τη λέξη «γύφτος» τα πήρε στο κρανίο και με το δαχτυλίδι- κοτρόνα «κατέβασε» κάτω το δεξί μάγουλο του «Σταρ». Λες και του χίμηξε τίγρης τον έκανε.

Ο Ευαγγελόπουλος, τις επόμενες μέρες, περιέφερε το τραυματισμένο του μάγουλο σε όλα τα κανάλια κι από κοντά πήγαινε ο «Βας- Βας», ο οποίος έλεγε ότι τον χτύπησε επειδή τον είπε «γύφτο». Αν τον έλεγε «Ευρωπαίο τσιγγάνο» δεν θα αντιδρούσε. Ωιμέ. Επίσης, αρνήθηκε ότι τον τραυμάτισε με το δαχτυλίδι, αλλά του έκανε τη ζημιά με το νύχι. Καλά τι νύχι έχει ο «Ευρωπαίος τσιγγάνος»; Τσουγκράνα;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]