Απάντηση με σάτιρα στη "φουστιά"!

20.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την απάντηση του στο Νίκο Καρβέλα και στα περί «φούστη» που είχε πει από την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το «Αλ Τσαντίρι».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την απάντηση του στο Νίκο Καρβέλα και στα περί «φούστη» που είχε πει από την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το «Αλ Τσαντίρι». Διαφορετικό τρόπο να απαντήσει πέρα από τη σάτιρα δεν περιμέναμε κι έτσι το βράδυ της Τρίτης πέσαμε γι’ ακόμη μία φορά στα πατώματα και γελάγαμε σαν τα... χταβόδια, ακούγοντας τον Λάκη να απαντάει στον Καρβέλα με το ανέκδοτο του γορίλα και του κυνηγού Νίκου.

Ενδεχομένως, σε αυτή την κόντρα να έχει δίκιο ο Καρβέλας και πράγματι να παρεξηγήθηκε άδικα από τον Λαζόπουλου η δουλειά του. Ωστόσο, με την εμφάνιση του στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου έχασε κάθε δίκιο, ενώ η στάση του Λάκη να μη ρίξει κι άλλο το ήδη χαμηλό επίπεδο της κόντρας, έδωσε κι άλλους πόντους στον ηθοποιό. Δε λέω, ο Λαζόπουλος είχε σχεδόν μία εβδομάδα να ετοιμάσει την απάντηση που θα έδινε στον Καρβέλα και μέσα στο διάστημα αυτό να έφυγε ο θυμός και η ένταση της στιγμής, ενώ μπόρεσε να σκεφθεί και να βρει τις καλύτερες ατάκες.

Όπως κι έγινε. «Προσέχω όταν περπατάω να μην πατήσω κανένα μουσικοσυνθέτη, γιατί τελευταία έχουν πέσει πολύ χαμηλά» ήταν η πρώτη ατάκα του Λαζόπουλου για να συνεχίσει στο δεύτερο μέρος της εκπομπής με την ανάλυση πως είναι κάποιος άνδρας (κατά τον Καρβέλα) τη σήμερον ημέρα: «Αυτός δεν είναι άνδρας. Αυτός δεν είναι, αυτός δεν είναι άρα διά της ατόπου απαγωγής εγώ είμαι». Κι έκλεισε την αναφορά στο θέμα με ένα ανέκδοτο. Ως φαίνεται η κόντρα αυτή σταματάει κάπου εδώ, διότι δεν έχουν και τι άλλο να πουν οι δύο πλευρές. Εξάλλου, ό, τι ξε- κατίνιασμα ήταν να γίνει, έγινε. Για το ποιος είχε δίκιο στην ιστορία είναι καθαρά υποκειμενικό κι εξαρτάται από τον ποιον γουστάρει κάποιος. Ωστόσο, αντικειμενικά τις εντυπώσεις τις έκλεψε ο Λαζόπουλος, που έδωσε τελευταίος την απάντηση του στην άνανδρη και αήθη επίθεση του Καρβέλα. Άλλωστε, το λέει και ο λαός: γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]