Παντρεύεται η Τζούλια!!!

10.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τι θα ακούσω ακόμα, από την Τζούλια πια; Τα περίμενα όλα, όμως όχι και αυτό». Είμαι πλέον σίγουρη τι συμβαίνει με την περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Κάθεται με τον κολλητό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τι θα ακούσω ακόμα, από την Τζούλια πια; Τα περίμενα όλα, όμως όχι και αυτό». Είμαι πλέον σίγουρη τι συμβαίνει με την περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Κάθεται με τον κολλητό και στενό της συνεργάτη και σκαρφίζονται τι άλλο θα κάνουν για να προκαλέσουν και να παραμείνουν στη δημοσιότητα. Γιατί, μπορεί να λένε ότι σε όλους αντιστοιχούν 15 λεπτά δημοσιότητας, όμως, η Τζούλια και το κολλητάρι της είναι αποφασισμένα να πάρουν περισσότερο χρόνο.

Τι να κάνεις, αγαπημένε μου; Μερικοί είναι της άποψης «δημοσιότητα να έχω, να βγαίνω στα κανάλια κι ας είναι με οποιοδήποτε τρόπο». Για τον μήνα Μάρτιο η Τζούλια μια χαρά την έβγαλε. Κυκλοφόρησε το πορνό dvd, ξεπούλησε και για ένα μήνα θα έχουμε να λέμε. Είχαν, δε, τέτοιο σουξέ τα παιγνίδια της με το μπουκάλι στο τζακούζι, που επισκίασαν ακόμη και τα αυστηρά κυβερνητικά μέτρα, που ανακοινώθηκαν την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το «Απαγορευμένο». Και το είπαν όλοι αυτό.

Και, όπως καταλαβαίνεις, η Τζούλια και το κολλητάρι της ακούγοντας όλα αυτά και βλέποντας να ασχολούνται μαζί τους ακόμη και στη Βουλή, είπαν να βάλουν σε δράση το επόμενο σχέδιο. Να βρουν κάτι που θα μας απασχολήσει τον Απρίλιο και θα καλύψει το γεγονός του μήνα... Το Πάσχα! Θού Κύριε... Επειδή είναι άγιες μέρες, είπαν να μην κυκλοφορήσουν κάτι ανάλογο με τον Μάρτιο, αλλά να μπουν στο κλίμα των ημερών. Έτσι, η Τζούλια το Πάσχα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Παντρεύεται με το μπουκάλι! Τόσο ωραία πέρασαν στο τζακούζι, είναι το μόνο που δεν της φέρνει αντίρρηση σε ο, τι κάνει, έχει κατανόηση και υπομονή, πού αλλού θα βρει καλύτερο σύντροφο; Φαντάζομαι ότι η Τζούλια και το κολλητάρι τους δε σκέφτηκαν το μπουκάλι κι έτσι βρήκαν άλλον γαμπρό. Ένα νεαρό επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη. Όπως αποκάλυψε ο κολλητός και συνεργάτης της Αλεξανδράτου στο «OK», το ζευγάρι δεν είναι πολύ καιρό μαζί, ενώ της έκανε πρόταση γάμου μία μέρα μετά την κυκλοφορία του dvd.

Μάλιστα, ο νεαρός θέλει σαν τρελός να την παντρευτεί. Τους λόγους μπορούμε να τους καταλάβουμε. Είδε ότι η Τζούλια είναι κορίτσι για τζακούζι και είπε να ανοίξουν ένα μαζί. Ο γάμος θα γίνει στην Εκάλη και θα είναι σε στενό κύκλο. Κουμπάρος θα είναι (ποιος άλλος;) το κολλητάρι και συνεργάτης, ενώ η οικογένεια της δεν θα είναι καλεσμένη. Η Τζούλια δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη ντροπή που νιώθει μετά την κυκλοφορία του πορνό και δεν αντέχει να τους δει στα μάτια. Ο γάμος, όμως, δεν είναι μία καλή ευκαιρία να ξε- ντραπεί; Να χάσουν οι γονείς τη στιγμή που το κορίτσι τους νοικοκυρεύεται;