Δεν παντρεύεται ο Κλούνεϊ!

11.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κρύος ιδρώτας έλουσε τις θαυμάστριες του Τζορτζ Κλούνεϊ ? μαζί κι εμένα ? όταν διέρρευσε η «πληροφορία» ότι ο διάσημος ηθοποιός πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Σάρα Λάρσον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κρύος ιδρώτας έλουσε τις θαυμάστριες του Τζορτζ Κλούνεϊ - μαζί κι εμένα - όταν διέρρευσε η «πληροφορία» ότι ο διάσημος ηθοποιός πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Σάρα Λάρσον. Φαντάσου, το γράφω και με πιάνει ταράκουλο, πόσο μάλλον να δω τον Τζορτζ να ντύνεται γαμπρός. Ευτυχώς για τις θαυμάστριες και δυστυχώς για την Σάρα, ο πιο διάσημος και φανατικός εργένης, θα παραμείνει έτσι για αρκετό καιρό.

Ο ίδιος διέψευσε τις φήμες και το δημοσίευμα περιοδικού που τον ήθελαν να αρραβωνιάζεται οσονούπω την αγαπημένη του στη λίμνη Κόμο, όπου διατηρεί σπίτι. Εξήγησε πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί, αν και με την Σάρα - είναι μαζί ένα χρόνο - περνούν καλά και ταιριάζουν τα μάλα. Η ψυχή μας πήγε στη θέση της, διότι αυτόν τον άνδρα τον θέλουμε εργένη.

Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το ζευγάρι δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να παντρευτεί, αφού η 28χρονη Λάρσον διαφέρει ως «περίπτωση» από τους άλλους δεσμούς του ηθοποιού. Και μόνο το γεγονός ότι είναι η πρώτη γυναίκα που συνόδευσε τον Κλούνεϊ στα βραβεία Όσκαρ, λέει πολλά. Οπότε, μην απορήσεις αν κάποια στιγμή ακούσουμε γαμήλια «ντιν νταν» από τον φανατικό εργένη.