Έξω φρενών ο Γρηγόρης!

26.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα δικηγόρο να κάνω μήνυση» είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον τελευταίο καιρό κι ας είναι καλά γι αυτό τα διάφορα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ερωτευθεί τη συμπαρουσιάστρια του, Ευαγγελία Αραβανή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα δικηγόρο να κάνω μήνυση» είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον τελευταίο καιρό κι ας είναι καλά γι αυτό τα διάφορα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ερωτευθεί τη συμπαρουσιάστρια του, Ευαγγελία Αραβανή. Η αλήθεια είναι πως από τότε που ο Γρηγόρης χώρισε με τη Ράνια Θρασκιά του χρεώνουν συνέχεια διάφορες γυναίκες, αλλά ο ίδιος δεν έδινε βάση στα όσα γράφονταν και λέγονταν.

Αυτή τη φορά, όμως, ο παρουσιαστής τα πήρε στο κρανίο. Ίσως γιατί η Αραβανή είναι ακόμη ζευγάρι με τον Κώστα Φραγκολιά; Ίσως γιατί αυτός είναι κάπου αλλού; Who knows. Πάντως, ο Αρναούτογλου σκέφτεται ακόμη και να κινηθεί νομικά, αν συνεχίσουν να γράφουν ότι είναι με την Ευαγγελία. Μπρρρ. Γρηγόρη, εγώ δεν ξέρω τίποτα. Μη μου έρθει ο κλητήρας στο σπίτι. Αλήθεια, η μήνυση ισχύει και για την άλλη συμπαρουσιάστρια του, την Χριστιάνα από την Κύπρο;

Βλέπεις, πολλά δημοσιεύματα θέλουν τον Γρηγόρη να έχει σχέση με την εν λόγω, αλλά προσπαθούν να την κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους. Πολύ μπέρδεμα τα αισθηματικά του. Όπως μπέρδεμα είναι και η «on off» σχέση της Αραβανή με τον Κώστα Φραγκολιά. Ο τελευταίος έδωσε συνέντευξη και δήλωσε ότι με την Ευαγγελία είναι ακόμη μαζί, αλλά προς το παρόν δε βλέπει η σχέση αυτή να οδηγεί κάπου. Τώρα αυτή είναι σοβαρή δήλωση; Κάνεις τέτοιες αποκαλύψεις δημοσίως; Συγνώμη κιόλας, αλλά αν εγώ ήμουν η Αραβανή και διάβαζα κάτι τέτοιο, ίσα που θα έπαιρνα το καπελάκι μου άλα Αντωνάκης και «γεια χαρά νταν Κωστάκη»! Ε μα «περνάμε καλά, αλλά δεν θα οδηγήσει κάπου». Τς τς.