Η Κέιτι Χολμς ασχολείται με τρίχες. Γιατί;

04.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δουλειά δεν είχε η Κέιτι Χολμς, κούρευε τα μαλλιά της. Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι η σύζυγος του Τομ Κρουζ τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει κούρεμα ίσαμε κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δουλειά δεν είχε η Κέιτι Χολμς, κούρευε τα μαλλιά της. Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι η σύζυγος του Τομ Κρουζ τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει κούρεμα ίσαμε κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές. Βέβαια, αυτό έχει την εξήγηση του, αν δεχτούμε την άποψη ότι αλλάζουμε τα μαλλιά μας κάθε φορά που δεν είμαστε καλά ψυχολογικά.

Βρε μπας και η Κέιτι τραβάει μεγάλα ζόρια; Να έχουν δίκιο όσοι λένε ότι ο γάμος της περνάει δύσκολες στιγμές και ο Τομ δεν είναι ο σύζυγος που όλες θα θέλαμε να είχαμε; Η Χολμς, πάντως, τους τελευταίους μήνες έχει χάσει αρκετά κιλά κι απέχει πολύ από την εικόνα του φρέσκου και νεαρού κοριτσιού που ήταν στην προ Κρουζ εποχή. Εδώ είναι που λέμε: με πήρες μπουμπούκι και με κατάντησες....

Ειδικά, το τελευταίο κοντοκουρεμένο hair styling της Κέιτ, δεν είναι καθόλου κολακευτικό και μοιάζει με ταλαίπωρο μικρομέγαλο. Να σου υπενθυμίσω, ότι μέσα σε ένα χρόνο η 29χρονη ηθοποιός αποχαιρέτησε την πλούσια κόμη της για ένα καρέ, που στη συνέχεια το έκανε πιο κοντό, για να κόψει αφέλειες μετά, ώστε να πάει πακέτο με την κόρη της, Σούρι. Κι αυτό το στυλ, όμως, δεν της άρεσε και με ένα χρατς έγινε σαν την κολλητή της φίλη, Βικτόρια Μπέκαμ. Τώρα, πάλι, έγινε σαν τη θεία μου τη Μαρίκα. Η άσπρη τούφα της λείπει για να είναι... τάλε κουάλε με το Μαρικάκι!