Η εγκυμοσύνη και ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ

20.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στη λύση να κυκλοφορούν με μία πλεξούδα σκόρδα σκέφτεται να καταφύγει το ζεύγος Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ. Οι δύο νέοι με τον έρωτα που βιώνουν τους τελευταίους μήνες έχουν στρέψει πάνω τους όλα τα βλέμματα, με αποτέλεσμα να φοβούνται το κακό μάτι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στη λύση να κυκλοφορούν με μία πλεξούδα σκόρδα σκέφτεται να καταφύγει το ζεύγος Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ. Οι δύο νέοι με τον έρωτα που βιώνουν τους τελευταίους μήνες έχουν στρέψει πάνω τους όλα τα βλέμματα, με αποτέλεσμα να φοβούνται το κακό μάτι. Την ανησυχία τους αυτή επιβεβαιώνουν και άτομα του συγγενικού τους περιβάλλοντος, οι οποίοι όλο καμάρι μιλούν για το πόσο ερωτευμένα και ταιριαστά είναι τα "πιτσουνάκια" τους.

Όπως λένε, λοιπόν, δεν κάνουν στιγμή μακριά ο ένας από τον άλλον και παντού πηγαίνουν μαζί, για ψώνια, στο κομμωτήριο, στο super market, κάτι σαν τους Χιώτες ένα πράγμα. Για το λόγο αυτό και γι άλλους πολλούς, οι δικοί τους άνθρωποι είναι περισσότερο από σίγουροι πως ο γάμος τους θα είναι πετυχημένος. Η ένωση τους εις σάρκαν μία, θα γίνει την ιερή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ημερομηνία καθαρά προσωπική επιλογή της νύφης, η οποία δεν μπορεί να σκεφτεί καλύτερη μέρα που θα παντρευτεί τον καλό της.

Η Τζένιφερ έχει κιόλας ξεκινήσει τις προετοιμασίες και όπως λέγεται αναμένεται να κάνουν μία μεγαλοπρεπέστατη τελετή. Σε αντίθεση με τον προηγούμενο γάμο της με τον Κρις Τζούντ, που καλεσμένοι ήταν οι γονείς, η κουμπάρα, ο παπάς και το παιδί στο πιάνο, τώρα πρόκειται να είναι προσκεκλημένο το μισό και βάλε Χόλιγουντ. Και μια και που αναφέρθηκα στην εν λόγω περιοχή, έχει βουίξει ο τόπος τον τελευταίο καιρό πως η Λόπεζ κυοφορεί τον καρπό του έρωτα της με τον Αφλεκ. Ειδικοί επί θεμάτων εγκυμοσύνης διάσημων γυναικών, υποστηρίζουν πως η Λατίνα σταρ βρίσκεται στους πρώτους μήνες κάτι που εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις, αν παρατηρήσεις την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. Πάντως, το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κάποια διάψευση ή επιβεβαίωση, γεγονός που φουντώνει περισσότερο τις φήμες