Η τεχνολογία "έφαγε" τα... τηλε- ραντεβού!

15.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πήραν, λέει, το «πράσινο» φως για την επόμενη χρονιά τα «Ραντεβού στα τυφλά» της Ναταλίας Γερμανού, που ολοκληρώνουν φέτος τον κύκλο τους. Μάλιστα. Αν πω ότι η είδηση με στεναχώρησε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πήραν, λέει, το «πράσινο» φως για την επόμενη χρονιά τα «Ραντεβού στα τυφλά» της Ναταλίας Γερμανού, που ολοκληρώνουν φέτος τον κύκλο τους. Μάλιστα. Αν πω ότι η είδηση με στεναχώρησε, ψέματα θα είναι. Αν πω, ότι δεν το περίμενα, πάλι ψέματα θα είναι. Εξάλλου, ήταν... ηλίου φαεινότερον ότι η εν λόγω εκπομπή δεν είχε πολύ μέλλον.

Τα νούμερα ήταν μάλλον απογοητευτικά, αφού το ενδιαφέρον του κόσμου έχει χαθεί για τα τηλεοπτικά «ραντεβού στα τυφλά», ενώ και από άποψη καλεσμένων, δεν μπορώ να πω ότι είδαμε και καμία μεγάλη έκπληξη. Και να κάνω την ανάλυση μου, σε αυτό το σημείο. Τη σήμερον ημέρα με το ίντερνετ και τα chat ο άλλος θα μπει εκεί να κλείσει το ραντεβού στα τυφλά, χωρίς να χρειαστεί να γίνει ρόμπα στο Πανελλήνιο, επειδή είναι ένα μπακούρι που πηγαίνει στην τηλεόραση για να βρει γκόμενα/ο.

Τώρα με το διαδίκτυο, κλείνεις το ραντεβού σου, πας, το βλέπεις, κι αν είναι καμία σαβούρα, φεύγεις όπως είσαι και προχωράς στο επόμενο ραντεβού. Θα μου πεις, το τηλεοπτικό έχει και το ταξιδάκι. Σιγά τα ωά. Κάποτε, ένα ταξίδι στη Ρώμη ήταν δέλεαρ. Πλέον, και η κουτσή Μαρία πετάγεται μέχρι το εξωτερικό. Καλά, για να μη σχολιάσω τις εκπλήξεις της εκπομπής με τους καλεσμένους. Πήρε η Ναταλία το κινητό της και κάλεσε όλους τους φίλους και πρώην αγαπημένους της που έχει περασμένους στην κάρτα SIM.

Από τον Θάνο Τζάνη μέχρι τη Μάρω Λύτρα και την Γωγώ Μαστροκώστα. Ακόμη και τον Γιώργο Αλκαίο κάλεσε, ενώ αν δεν «κοβόταν» η εκπομπή του χρόνου θα βλέπαμε μέχρι και τον Θάνο Καλλίρη. Βέβαια, η Γερμανού δεν κάλεσε όλους τους φίλους της. Την A list, όπως Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Sakis Ρουβά και Αντώνη Ρέμο, δεν την έφερε. Αν το έκανε, μπορεί τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.