Έγινε μαμά στα 70! Γέννησε για να... διώξει την κατάρα!

12.05.2016
Αν νόμιζες πως μόνο οι άνδρες μπορούν να τεκνοποιήσουν σε μεγάλη ηλικία, αυτή η γυναίκα αποδεικνύει το αντίθετο. Κατά πόσο αυτό είναι αποδεκτό ή όχι είναι μεγάλη συζήτηση στην οποία δε θα υπεισέλθουμε.

Πρόκειται για μια Ινδή, την Daljinder Kaur που έγινε μητέρα σε ηλικία 70 ετών! Αυτή κι ο σύζυγός της - που πλησιάζει τα 80 - είναι παντρεμένοι 46 χρόνια αλλά δεν είχαν καταφέρει ν' αποκτήσουν παιδί. Παιρνόντας τα χρόνια η ηλικιωμένοι έβλεπε τις ελπίδες της να εξανεμίζονται και την "κατάρα" να την ακολουθεί οπότε αποφάσισε να αποτανθεί σε κλινική γονιμότητας.

Στην Ινδία η στειρότητα θεωρείται κατάρα Θεού και οι άτεκνες γυναίκες γίνονται αντικείμενο χλευασμού και περιθωριοποιούνται, εξού και η απόφασή της να παραβλέψει την ηλικία και να προχωρήσει στην απόκτηση παιδιού.

Η σύλληψη του μωρού, που έλαβε το όνομα Armaan, έγινε με ωάριο και σπερματοζωάριο του ζευγαριού. Γεννήθηκε υγιέστατο με βάρος περίπου 2.200 γραμμάρια στις 19 Απριλίου.

Όπως λέει η ίδια φροντίζει μόνη της το μωρό κι απαντά σε όσουςρωτούν τι θα απογίνει αυτό το παιδί μετά το θάνατό τους πως έχει πίστη στο Θεό που θα τα φροντίσει όλα.