Πιστή ή άπιστη: Τι λέει η μέρα που γεννήθηκες;

20.07.2015
Θέλει ο κατεργάρης να κρυφτεί και οι αριθμοί δεν τον αφήνουν... Κι όμως, ο αριθμός πεπρωμένου μας μπορεί να αποκαλύψει εκτός από το ποιοι είμαστε πόσο εύκολο είναι να αγνοήσουμε την έβδομη εντολή!

Αν κάποιος ή κάποια βιαστεί να πει πως δεν μπήκε σε πειρασμό έστω και μία φορά στη ζωή του να απατήσει το σύντροφό του, τότε είτε θα λέει ψέματα είτε δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά του. Υπενθυμίζουμε σε μερικούς πως πίσω από κάποιες «ασήμαντες» φαινομενικά εκδηλώσεις της καθημερινότητας κρύβονται συχνά μεγάλες αλήθειες. Έτσι, και η διάθεση για μια νέα αρχή και ανανέωση μπορεί να μας παρασύρει σε ξένες αγκαλιές.

Αυτές τις αλήθειες δεν θέλουμε ή δεν τολμάμε να τις παραδεχτούμε είτε από το φόβο της κοινωνικής κατακραυγής είτε γιατί έχουμε εγκλωβιστεί σε κάποια αυστηρά οικογενειακά πρότυπα.

Σε όλους τους ανθρώπους είναι έμφυτη η ανάγκη να νιώθουν ότι ανήκουν κάπου. Στα πρώτα χρόνια της ζωής τους αυτή καλύπτεται από την οικογένεια, όμως όσο μεγαλώνουν μπαίνει στη ζωή τους το ερωτικό συναίσθημα. Αυτό δεν επιβάλλεται, αλλά είναι αποτέλεσμα της ελεύθερης βούλησης. Ο ερωτικός σύντροφος αποτελεί λοιπόν μέρος της ελεύθερης βούλησης, και διανύει με τον καθένα από εμάς έναν κύκλο ζωής, μικρό ή μεγάλο. Πολλές φορές ο κύκλος παραμένει αδιάρρηκτος, μα κάποιες μπορεί να σπάσει, ή έστω να χαλαρώσει.

Ας δούμε λοιπόν αριθμολογικά πώς τα πεπρωμένα μπορούν να αντιδράσουν στις ερωτικές προσκλήσεις-προκλήσεις.

Παρακάτω αναλύεται η στάση των πεπρωμένων (ξεχωρίζουμε κυρίους από κυρίες) όσον αφορά την απιστία:

1. Πεπρωμένο

Γυναίκα
Ο έρωτας είναι σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της και περιμένει να τον βιώσει σαν ποίημα ή κινηματογραφική ταινία, πάντα με αυτή για πρωταγωνίστρια. Είναι η κυνηγός, που θα επιλέξει το θήραμά της, και δεν την πολυενδιαφέρει όταν το αποφασίσει αν φοράει βέρα στο δεξί ή στο αριστερό. Όμως, όσο καιρό είναι κάποιος μαζί της, θα πρέπει να είναι μαζί της! Δεν θα επιτρέψει για κανέναν λόγο να την απατήσουν, αφού αυτό το δικαίωμα το κρατά αποκλειστικά για τον εαυτό της.

Άντρας
Τις περισσότερες φορές θα τον αναγνωρίσετε, αφού θα τον δείτε κάπου να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Δεν περνάει απαρατήρητος, ο λόγος του είναι δυνατός και λιτός. Είναι κι αυτός παραδοσιακός κυνηγός, και πιστεύει πως μπορεί να δαμάσει και την πλέον ανεξάρτητη και υπερήφανη γυναίκα. Αν δεν ανταποκριθείτε, δεύτερη ευκαιρία δεν θα υπάρξει, γιατί απλώς θα σας θεωρήσει χάσιμο χρόνου. Αν τον κερδίσετε, σπάνια θα κοιτάξει κάπου αλλού, αλλά καλό είναι να μη σας περάσει και σας από το μυαλό ότι μπορείτε να τον απατήσετε.

2. Πεπρωμένο

Γυναίκα
Αναμφίβολα θα τη λατρέψετε από τη θηλυκή της εμφάνιση, το αργό και νωχελικό βάδισμά της, το λάγνο βλέμμα της, που θα σας κοιτάζει κατάματα. Είναι η χαρακτηριστική γυναίκα που ψάχνει για ιδιοκτήτη. Θέλει να ανήκει κάπου, χωρίς αυτό όμως να την εμποδίζει να κάνει και κάποιες άλλες «δοκιμές», που μπορεί να σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν πρόκειται για τη Λουκρητία Βοργία ή την Πηνελόπη. Μπορεί εύκολα να συγχωρήσει και το δικό σας «παραστράτημα», αρκεί να μη χαλάσετε τη μονιμότητα της σχέσης.

Άντρας
Θα τον γνωρίσετε εύκολα από το κάπως αργό περπάτημά του και την ήρεμη ανταπόκριση στις επείγουσες ή προκλητικές καταστάσεις. Όμως, κάτω από αυτή την πραότητα και την ηρεμία κρύβεται ένας καχύποπτος άνθρωπος, που δεν εμπιστεύεται κανέναν και φοβάται την προδοσία όσο κανείς άλλος, αλλά και που δεν θα διστάσει να την κάνει ο ίδιος αν το άλλο πρόσωπο τον κάνει να νιώσει ασφάλεια. Με το να τον απατήσετε παίρνετε ένα ρίσκο: Μπορεί να σας κυνηγήσει σε όλο τον πλανήτη ή μπορεί να το αφήσει να περάσει ασχολίαστο.

3. Πεπρωμένο

Γυναίκα
Κοσμική, αεράτη, προκλητική, μια πεταλούδα που δεν σταματά να μαζεύει χυμούς από πάσης φύσεως... λουλούδια. Βρίσκεται σε διαρκή κίνηση, ρίχνει προκλητικές ματιές γεμάτες υπονοούμενα, αλλά θα σας δυσκολέψει πολύ να την καταλάβετε αν παίζει μαζί σας ή δεν το έχει δει σοβαρά το θέμα. Οι τυπικές δεσμεύσεις δεν την κρατούν δέσμια, και το να κάνει σχέσεις είναι σχεδόν το... καθημερινό πρόγραμμά της. Μην της ζητήσετε όρκους πίστης και αφοσίωσης, όπως δεν θα σας ζητήσει κι εκείνη.

Άντρας
Κομψός, με αδρά χαρακτηριστικά, που όμως δεν του προσδίδουν σκληρότητα, είναι πολύπλευρα ενδιαφέρων. Κίνηση, επικοινωνία, δράση, χιούμορ και ανευθυνότητα, μαζί με μια εκπληκτική ενημέρωση περί των καλλιτεχνικών, τον καθιστούν περιζήτητο. Στον έρωτα, όπως και σε όλα τα άλλα, περισσότερο από το να κάνει, λέει. Περνιέται για μεγάλος Δον Ζουάν, αλλά πολλές φορές από... τηγανίτα τίποτα! Δεν νιώθει κανέναν ηθικό φραγμό αν έχει και δεύτερη ή τρίτη παράλληλη σχέση, αλλά δεν θα ρωτήσει και σας αν υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή σας.

4. Πεπρωμένο

Γυναίκα
Σοβαρότητα, κομψότητα, ίσως ξεπερασμένη για τα σημερινά δεδομένα, συναισθήματα πλούσια, γόνιμη φαντασία, αλλά και διάθεση να κάνει κριτική στους πάντες και τα πάντα. Μπορείτε να την κερδίσετε ξυπνώντας το μητρικό της ένστικτο. Όσο παρατημένοι και εγκαταλειμμένοι δείχνετε τόσο περισσότερο θα κεντρίζετε το ενδιαφέρον της. Αν ενδώσει στην «πίεση» και κάνει δεσμό μαζί σας, το δυσκολότερο πράγμα του κόσμου θα είναι να την απατήσετε ή να την εγκαταλείψετε. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Άντρας
Εργατικότητα, σοβαρότητα, προσκόλληση στις παραδόσεις, ενδιαφέρον για τη λεπτομέρεια και έλλειψη χιούμορ χαρακτηρίζουν τον κύριο νούμερο 4. Έχει άγχος, ιδίως αν κάτι δεν του πάει καλά, και μια μυστικοπάθεια που συχνά σπάει τα νεύρα. Αν τελικά αποφασίσετε να κάνετε δεσμό μαζί του, οπλιστείτε με υπομονή. Θα πίνει νερό στο όνομά σας, αλλά θα σας εκδικηθεί με άσχημο τρόπο αν τον εγκαταλείψετε. Για να τον απατήσετε; Ούτε να το σκεφτείτε!

5. Πεπρωμένο

Γυναίκα
Ατίθαση, με γελαστό ύφος και περιπετειώδη διάθεση, θα την ξεχωρίσετε για το πνεύμα της και για την αγάπη της για ελευθερία και ανεξαρτησία. Αν δεν έχετε την απαίτηση να είστε η μοναδική της αγάπη ή να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της μαζί σας, τότε τολμήστε το! Στο θέμα πίστης δεν είναι και φανατική οπαδός. Δεν θα σας επιτρέψει ποτέ να την αμφισβητήσετε, άλλο αν δεν την πιστεύετε. Σε αντιστάθμισμα, δεν πρόκειται να σας ρωτήσει τι και πώς.

Άντρας
Ψηλό παράστημα, λάμψη, αριστοκρατικοί τρόποι, αισιοδοξία αλλά και τόλμη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Θα τον ξεχωρίσετε από το περισπούδαστο ύφος του ή τη δυνατή φωνή, που τραβάει την προσοχή. Δεν συγχωρεί τα λάθη των άλλων, και ιδίως τα παραστρατήματα, αλλά για τον εαυτό του δεν τίθεται θέμα. Το να σας απατήσει μπορεί να μη συμβεί ποτέ, αλλά κι αν το κάνει, δεν θα αισθανθεί τύψεις, ούτε θα νομίσει ότι έκανε κάτι κακό. Αν πάλι δεν θέλει να σας πληγώσει ή να σας χάσει, μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος ψεύτης του κόσμου.

6. Πεπρωμένο

Γυναίκα
Φιλάρεσκη, ηδονική, με μάτια γαλήνια, καλλιτεχνική φύση, είναι η γυναίκα εκείνη που κάθε άντρας θα ήθελε για σύντροφό του. Θερμή οπαδός της μόδας, χωρίς τίποτα υπερβολικό πάνω της, θα σας δώσει να το καταλάβετε αν την ενδιαφέρετε. Όμως, μην περιμένετε να πάρει πρωτοβουλία για να κάνετε σχέση ή έρωτα. Αφού σας έδωσε το πρώτο ερέθισμα, θα αφήσει σ’ εσάς το τιμόνι. Στο θέμα πίστης - απιστίας είναι ξεκάθαρη: Δεν υπάρχει περίπτωση να σας απατήσει, αλλά ούτε θα σας επιτρέψει να κάνετε το ίδιο. Η απιστία είναι γι’ αυτή ταμπού, που δεν επιτρέπει να παραβιαστεί σε καμία περίπτωση.

Άντρας
Με ωραίο παράστημα, καλοσυνάτη φυσιογνωμία, ευγένεια και αίσθημα αλτρουισμού, πλημμυρίζει από αρμονία, χάρη και ομορφιά. Έχει ανάγκη να περιβάλλεται από ωραία πράγματα και αιθέριες υπάρξεις. Δεν θέλει την ταλαιπωρία, τη φασαρία, τον μπελά. Μαζί του θα απολαύσετε την άνεση με όλη τη σημασία της λέξης, και τα δώρα του, βαλαντίου επιτρέποντος, θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Μαζί θα παρακολουθήσετε πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα, μια και η τέχνη είναι η δεύτερη θρησκεία του. Απεχθάνεται την αδιακρισία, αλλά αν πρόκειται για τα ερωτικά του, μπορεί να μετατραπεί σε ιεροεξεταστή. Για απιστία ούτε να το σκέφτεστε, το ίδιο όμως πιστός θα παραμείνει κι αυτός.

7. Πεπρωμένο

Γυναίκα
Λυγερή, με ωραίο παράστημα, έξυπνη, με βλέμμα που καρφώνεται στο δικό σας, η εκπρόσωπος αυτού του πεπρωμένου μοιάζει με κέρινη κούκλα. Είναι η γυναίκα που θα σας δυσκολέψει περισσότερο από κάθε άλλη στο να κάνει δεσμό μαζί σας. Αν τελικά την καταφέρετε, θα περάσετε μέρες αλλά και νύχτες σαγήνης και ηδονής. Εκείνο που θα σας συμβουλεύαμε είναι να μη δοκιμάσετε να παίξετε μαζί της, και κυρίως να την απατήσετε. Αισθάνεται την ανάγκη να είναι καθαρή στο σώμα και στην ψυχή της, και το αυτό θα απαιτήσει από σας. Αν, παρ’ όλα αυτά, εσείς επιμένετε, τότε καλή τύχη!

Άντρας
Όμορφος, συνήθως με γυμνασμένο σώμα, χάρη και μια σιγουριά που δεν ξέρει και ο ίδιος από πού την αντλεί, αυτός ο άντρας ξοδεύει στην εργασία τον περισσότερο χρόνο του. Μερικές φορές η παγερή έκφρασή του απομακρύνει την όποια ρομαντική διάθεση έχει μια γυναίκα. Κυριαρχείται από δυσπιστία και βάζει στο μικροσκόπιο την κάθε σκέψη, κουβέντα ή κίνησή σας. Το χρονόμετρο παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή του, και η μανία του να είναι τα πάντα στην ώρα τους και με την πρέπουσα τάξη είναι κυρίαρχη. Δεν ανέχεται την απιστία, αλλά αφήνει αρκετά περιθώρια για να κάνει ο ίδιος ένα στραβοπάτημα. Αν έχετε «σπουδάσει» την υπομονή, τολμήστε να κάνετε σχέση μαζί του.

8. Πεπρωμένο

Γυναίκα
Περήφανη, με σώμα γεμάτο ζωή, εκπέμπει ερωτισμό και ακτινοβολία μαζί. Είναι αδύνατο να μην την αναγνωρίσετε. Αγέρωχη και καλοντυμένη, δείχνει σαν βασίλισσα που ηγείται της αυλής της. Τρελαίνεται να ξοδεύει, κι αν δεν μπορείτε να της προσφέρετε τα απαραίτητα, μην περιμένετε να κάνετε κάτι μαζί της. Αν πάλι δεν έχετε χρήματα γι’ αυτήν, μην αρχίσετε την κλάψα ή τις ψευτοδικαιολογίες. Είναι πολύ εύκολο να σας ανακαλύψει. Η καλύτερη μέθοδος είναι να της πείτε την αλήθεια. Στον έρωτά της θα νιώσετε ορμή, πάθος και φωτιά, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι μόνο εκείνη είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Εσείς αρκεστείτε μόνο σ’ αυτήν!

Άντρας
Η πρώτη εντύπωση που δίνει είναι αυτή της δύναμης. Η ματιά του κοιτάζει ολόισια και αποφασιστικά, καθώς και εξερευνητικά. Θα τον αναγνωρίσετε από την ικανότητά του να επιβάλλεται στο περιβάλλον του και να προσελκύει κόσμο γύρω του, συχνά υψώνοντας τη φωνή του ώστε να προκαλεί την προσοχή. Έχει μια γενναιοδωρία που είναι στην ουσία εγωιστική, και την ξεδιπλώνει μόνο όταν θέλει να επιδειχτεί μπροστά σε άλλους. Για να τον προσεγγίσετε θα χρειαστεί να πάρετε ένα βλέμμα θαυμασμού, σαν να βλέπετε έναν αρχαίο θεό ή τον βασιλιά Ήλιο. Η πιο αποτελεσματική κίνηση για να σας προσέξει είναι να πέσετε στα πόδια του. Στο ζήτημα πίστης - απιστίας, είναι εξπέρ στις μπλόφες, θα επιτρέψει τα πάντα στον εαυτό του, αλλά τίποτα σ’ εσάς. Αν θέλετε να τον έχετε για πάντα, ενισχύστε την πεποίθησή του ότι θα μείνει αιώνια νέος και ακμαίος. Δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από κοντά σας.

9. Πεπρωμένο

Γυναίκα
Περήφανη, διανοούμενη, συχνά εκκεντρική, μιλάει περισσότερο με πράξεις παρά με λόγια. Επίμονα ανεξάρτητη συχνά με τις αποφάσεις της για το οποιοδήποτε θέμα, μπορεί να τρελάνει τους άλλους. Όποιος της ζητήσει βοήθεια θα σπεύσει να του τη δώσει, έστω κι αν αφήσει πραγματικές δικές της ανάγκες πίσω. Αλτρουισμός και φιλανθρωπία είναι τα ιδεώδη της, κι αυτά που τραβούν μονίμως το ενδιαφέρον της. Το σώμα της έχει δικαίωμα να το διαθέτει όπου θέλει, και η ερωτική πράξη δεν είναι γι’ αυτή δεσμευτική. Από αυτή τη γυναίκα μη ζητήσετε ποτέ να σας είναι πιστή και, πάνω απ’ όλα, μην τολμήσετε να τη ρωτήσετε πού πήγε και τι έκανε. Φυσικά, και για τα μάτια του κόσμου, μπορεί να σας ρωτήσει εσάς τα αντίστοιχα, αλλά δεν θα την πολυπειράξει αν έχετε κάνει κι εσείς τις παρασπονδίες σας. Αν πιστεύετε στην ανεξαρτησία και στη μη δέσμευση, τότε είναι η καταλληλότερη σύντροφος για σας.

Άντρας
Ωραίος, με ζωηρά μάτια, με αριστοκρατικές κινήσεις, ιδιαίτερα ενεργητικός, με δυνατό μυϊκό σύστημα, αλλά συχνά με πολύ ευαίσθητα νεύρα. Είναι ανθρωπιστής, διδάσκαλος, θυμώνει όμως όταν οι άλλοι δεν ενστερνίζονται τις ιδέες και τις αποφάσεις του. Πολλές φορές δυσκολεύεται να προσεγγίσει τους άλλους, γιατί το βλέμμα του δεν κοιτάζει κατάματα, αλλά σκανάρει. Αν δεχτεί να συνάψει σχέση μαζί σας, θα έχετε ένα σύντροφο επινοητικό, ευγενικό, με ευχάριστο χιούμορ. Είναι αρκετά ρομαντικός, ανεξάρτητος, αλλά μπορεί να γίνει σκληρός, αυταρχικός αν ενδιαφέρεται για σας και θέλει μια σταθερή ή επίσημη σχέση. Επιτρέπει τα πάντα στον εαυτό του, αλλά ουαί και αλίμονο αν δει το δικό σας μάτι να κοιτάζει προς άλλη κατεύθυνση!

Πώς βρίσκετε τον αριθμό του πεπρωμένου σας;


Προσθέστε την ημερομηνία και τη χρονολογία γέννησής σας, και το άθροισμα μετατρέψτε το σε μονοψήφιο αριθμό.

Π.χ. αν ένα άτομο έχει γεννηθεί στις 21/10/1975, έχει πεπρωμένο 8.

Πηγή: Astra & Orama

Από τον Τάκη Τσαρόπουλο, αριθμολόγο - Αναλυτή Ταρώ