Η ώρα της αλήθειας έρχεται με τον Ερμή στον Τοξότη

30.11.2014
Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και σχετίζεται με τις συζητήσεις, τις σκέψεις αλλά και τον γραπτό λόγο και γενικότερα έχει να κάνει με την πληροφορία.

Στις 27 Νοεμβρίου λοιπόν ο "φλύαρος" πλανήτης της επικοινωνίας στο ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει να λες την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Ο Τοξότης εξάλλου είναι το ζώδιο που δεν “φιλτράρει” τα όσα λέει τα οποία πολλές φορές μπορεί να “βγουν” προς τα έξω κάπως... απότομα.

Δεν αποκλείεται να δεις πως οι όσοι σε περιτριγυρίζουν και ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη, πολλές φορές μπορεί να μην ξέρουν πότε να σταματήσουν αφού δυσκολεύονται να κλείσουν το στόμα τους- ακόμη και όταν πρέπει!

Βέβαια όταν όλοι γύρω σου λένε πολλά χωρίς ουσία είναι υπέροχο να βρεις κάποιον ο οποίος πάει αμέσως στο κυρίως θέμα και μιλάει με ειλικρίνεια.

Και αυτό ακριβώς νιώθεις αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Τοξότη: μπορεί να τρώτε όλοι μαζί σε ένα οικογενειακό τραπέζι και ξαφνικά να ακούσεις αλήθειες που σκάνε σαν βόμβες στα αυτιά σου! Αν και πολλές από τις αλήθειες που ακούς μπορεί να σε πληγώσουν, δεν αποκλείεται το άτομο που τις λέει να μην είχε αυτή την πρόθεση. Αυτό που έχει σημασία για τους Τοξότες είναι να πουν αυτό που σκέφτονται ακόμη και αν ακούγεται... "κάπως".

Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να δεις πως θέλεις να πεις πολλά και αληθινά πράγματα που βγαίνουν από μέσα σου. Οι μέρες εξάλλου τώρα και αυτές που ακολουθούν είναι γιορτινές και τα τραπέζια με συγγενείς και φίλους είναι μέσα στο πρόγραμμα. Επειδή λοιπόν το φαγητό και ποτό δεν θα λείψουν, θα δεις πως χαλαρώνεις και ευχαριστιέσαι και λες πολλά.

Αυτά που σε πείραξαν ή σε περιάζουν και δεν είχες ευκαιρία να τα πεις, τώρα βρίσκεις τον τρόπο να τα πεις σε αυτούς που θέλεις. Πες την αλήθεια και τα όσα σε ενοχλούν με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να μην πληγώσεις τους γύρω σου και θα δεις πως μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.

Εξάλλου δεν αποκλείεται να καταλάβεις πως όλοι ήξεραν πάνω-κάτω τι σε ενοχλεί και εσύ απλά τα βγάζεις από μέσα σου για να φύγει ένα βάρος από επάνω σου και θα νιώσεις υπέροχα!

Ε.Α.