Τα άστρα απαντούν: πόσο "κότα" είσαι;

07.12.2014
Αν έχεις ένα πρόβλημα από το πιο απλό μέχρι το πιο δύσκολο, τι κάνεις; Το αντιμετωπίζεις ή μήπως το αποφεύγεις; Τα άστρα σου αποκαλύπτουν ανάλογα με το ζώδιο σου πώς το αντιμετωπίζεις.

Κριός: πάντα έχεις μια αναζωογονητική ευθύτητα στον τρόπο με τον οποίο λες τα πράγματα και δεν φοβάσαι να πεις τα όσα σκέφτεσαι ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Πολύ συχνά λύνεις παρεξηγήσεις αλλά πολλές φορές δεν αποκλείεται να κάνεις χειρότερα τα πράγματα επειδή είσαι υπερβολικά ειλικρινής.

Ταύρος: πολλές φορές αργείς να αντιδράσεις. Μπορεί μια κατάσταση να σε ενοχλεί αλλά αν δεν φτάσει στο απροχώρητο μπορεί να μην αντιδράσεις, ούτε να πεις πως σε ενοχλεί και φυσικά μπορεί να μην κάνεις τίποτα για να την αλλάξεις. Αν όμως κάποιος ή κάτι σε ενοχλήσει πολύ η αντίδραση σου δεν αποκλείεται να είναι εκρηκτική και να εκραγείς με την παραμικρή αφορμή!

Δίδυμοι: δεν είσαι ποτέ φειδωλή στα όσα λες αλλά κάποιο εμπόδιο που μπορεί να συναντήσεις δεν αποκλείεται να σου ανακόψει την πορεία. Είσαι ένα ζώδιο του Αέρα και μπορεί να μιλάς πολύ και να λες διάφορα αλλά όταν αποφασίσεις να πεις αυτά που πραγματικά σκέφτεσαι το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα υπάρχει αμφιβολία για το τι εννοείς.

Καρκίνος: η πρώτη σου αντίδραση σε περίεργες καταστάσεις είναι να κλειστείς στο καβούκι σου. Μπορεί να πει κανείς πως έχεις έναν παθητικό τρόπο να δείχνει την αντίδραση σου αφού προστατεύεις την ακεραιότητα σου και αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο τον άνθρωπο που πρέπει.

Λέων: η περηφάνια σου είναι για εσένα πολύ σημαντικό πράγμα και πάντα νιώθεις περίεργα όταν κάποιος σε κριτικάρει. Θέλεις τον χρόνο σου πριν αντιδράσεις σε κάποιο θέμα αλλά όταν συμβεί αυτό και αντιδράσεις τότε θα πάρεις το μέρος εκείνου που πιστεύεις πως δεν του έχουν φερθεί καλά.

Παρθένος: έχεις την φήμη πως είσαι επικριτική αλλά συχνά κάνεις πίσω όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση. Δεν είσαι από τα ζώδια εκείνα που κάνουν πολλές κατά μέτωπο συγκρούσεις. Από την στιγμή όπως που θα πάρεις μπρος και θα πεις τη γνώμη σου, έχεις κοφτερό λόγο και όλοι θα καταλάβουν το θέλεις να πεις.

Ζυγός: σε μια δύσκολη κατάσταση θα έρθεις και στην θέση του άλλου για να δεις τα πράγματα από την δική του οπτική. Ανησυχείς πολύ αλλά έχεις και πολύ έντονο το αίσθημα του δικαίου οπότε θα πάρεις μια απόφαση και θα την στηρίξεις με επιχειρήματα.

Σκορπιός: δεν αποκλείεται να θέλεις εκδίκηση αν νομίζεις πως δεν σου έχουν φερθεί καλά και μπορεί να αντιδράσεις όχι με ευθύτητα αλλά με πιο έμμεσο τρόπο. Δύσκολα ξεχνάς αλλά και συγχωρείς αλλά μπορείς να το κάνεις για ανθρώπους που έχουν βαρύτητα στη ζωή σου.

Τοξότης: ειλικρινής, παρορμητική και με πλούσιο λεξιλόγιο, δεν θα διστάσεις στιγμή να μιλήσεις για όσα σε έχουν ενοχλήσει. Θα πεις αμέσως αυτό που σε απασχολεί και θα συγχωρήσεις αυτόν που έχεις απέναντι σου και δείχνει να έχει αναγνωρίσει το λάθος του. Πάντα θα θέλεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να κάνεις το σωστό.

Αιγόκερως: δεν σου αρέσει να κάνεις σκηνή αλλά επίσης δεν σου αρέσει να σου φέρονται άσχημα και να σε απογοητεύουν. Στην δουλειά είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις πιο άμεσα και η φήμη που έχεις είναι κάτι που σε απασχολεί αρκετά. Μπορείς όμως να αντέξεις αρκετά μέχρι να μιλήσεις.

Υδροχόος: είσαι πολύ ανεκτική τις περισσότερες φορές και πολλές φορές δεν προσέχεις τους γύρω σου που δρουν με έναν τρόπο που εσύ δεν θα επέλεγες. Μπορείς να ελέγξεις τον θυμό σου αλλά αν πρόκειται για κάτι που επηρεάζει την ελευθερία σου θα αντιδράσεις αμέσως. Δεν θα διστάσεις να αγωνιστείς για όσα πιστεύεις.

Ιχθείς: ο χειρότερος σου εφιάλτης είναι όταν πρέπει να έχεις μια κατά μέτωπο κουβέντα με κάποιον άνθρωπο ή με μια δύσκολη κατάσταση. Αν ελέγξεις τον θυμό σου και βρεις την δύναμη να εκφραστείς και να πεις τα όσα σκέφτεσαι έχεις καταφέρει τα πάντα.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη