Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος στους Διδύμους;

04.12.2014
Στις 6 του μήνα με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων ετοιμάσου για μια πνευματική επαγρύπνυση που θα σου αλλάξει την ζωή! Το πνευματιό ζώδιο των Διδύμων, γεμίζει το μυαλό σου ιδέες. Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει την σκέψη σου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι.

Γενικά: To πρόβλημα δημιουργείται μόνο όταν δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου και όταν δεν το έχεις “συντονίσει” ώστε να τρέχει με μεγάλες ταχύτητες. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο και εσύ ψάχνεις αποδείξεις βασισμένες σε γεγονότα και στοιχεία. Ακόμη δεν αποκλείεται να έχεις και μια έκρηξη δημιουργικότητας αυτό το διάστημα, οπότε μην παραμελείς την έμπνευση σου και φρόντισε να την αναδείξεις κατάλληλα.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων σε εμπνέει να εκφραστείς ελεύθερα μιας και ο Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο και σε διεγείρει πνευματικά. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να έχεις τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις της ζωής σου αλλά και ένα πολύ “φορτωμένο” πρόγραμμα.

Οι συναντήσεις με φίλους και γνωστούς που θέλουν την γνώμη σου και την άποψη σου είναι μέσα στο πρόγραμμα και εσύ καλείσαι να τους αναλύσεις την γνώμη και τις ιδέες σου. Οι σκέψεις και τα όνειρα σου είναι γεμάτα λεπτομέρειες, έντονες εικόνες και πράγματα τα οποία αξίζει να σημειώνεις κάπου κάθε πρωί που ξυπνάς.

Γράψε σε ένα ημερολόγιο τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου για να μπορέσεις να οργανωθείς καλύτερα και να δεις πώς θα κινηθείς. Πρόσεξε γενικά μην παρασυρθείς και γενικά “πήξεις” με τόσες σκέψεις και ιδέες και βάλε ένα πρόγραμμα και μια σειρά στα όσα σκέφτεσαι και θέλεις να κάνεις.

Παρακάτω θα βρεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου:

Kριός: οι ιδέες σου έρχονται στην επιφάνεια με την «φλύαρη» αυτή Πανσέληνο να επηρεάζει τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σου. Είναι σαν οι σκέψεις σου να έχουν δικό τους μυαλό και σαν οι ανάγκες των σκέψεων σου να είναι πιο επείγουσες από οποιεσδήποτε άλλες. Βρες έναν τρόπο να μοιραστείς αυτά που σκέφτεσαι και οι γύρω σου θα σε αποθεώσουν.

Ταύρος: μπορεί να μην είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά σου άγχη αυτό το διάστημα αλλά με την Πανσέληνο αυτή να επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει και αυτό. Το βασικό είναι να φροντίσεις να πληρώνονται οι λογαριασμοί σου πριν βγεις για ψώνια. Θυμήσου πως δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για δώρα και πολλές φορές τα πιο συναισθηματικά –και οικονομικά- δώρα είναι αυτά που μένουν και δεν θα αδειάσουν και το πορτοφόλι σου.

Δίδυμοι: με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο σου είσαι κάπως πιο συναισθηματική απ’ότι συνήθως. Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες με την επιρροή της Πανσελήνου να νιώθεις ευάλωτη και να μην αισθάνεσαι πολύ άνετα με αυτό. Δεν αποκλείεται τώρα να το βάλεις στα πόδια όταν ο αγαπημένος σου σε ζορίσει λιγάκι ή αν η σχέση είναι κάπως μπερδεμένη. ΣΚέψου ήρεμα και θα πάρεις την σωστή απόφαση.

Καρκίνος: η ενέργεια αυτή που παίρνεις από την Πανσέληνο είναι το καλύτερο δώρο αυτό το διάστημα. Ο αέρας της αλλαγής είναι πολύ έντονος και ορισμένοι που σε ξέρουν καλά βλέπουν πώς έχεις αλλάξει. Τώρα εκφράζεις τα συναισθήματα σου και σου βγαίνει σε καλό.

Λέων: ψάχνεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο ή την οικογένεια σου και δεν έχεις τόση διάθεση για επισκέψεις και κόσμο. Αν και θέλεις να αποτραβήξεις λιγάκι την προσοχή από επάνω σου, είναι σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση το να μείνεις στην αφάνεια με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να αλλάξεις λιγάκι το πρόγραμμα σου για να βρεις ποιοτικό χρόνο για τους αγαπημένους σου.

Παρθένος: η Πανσέληνος επηρεάζει την καριέρα και τα επαγγελματικά σου και ενισχύει κάπως τις αμφιβολίες που έχεις και σχετίζονται με τον χώρο της δουλειά σου. Τα του σπιτιού μπορεί κάπως να σε αποσπάσουν από τον επαγγελματικό σου στόχο και καλό θα ήταν να αναβάλεις σημαντικές αποφάσεις έτσι ώστε να έχεις τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτείς πιο χαλαρά και ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλεις και τι όχι ώστε να μην πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις.

Ζυγός: ονειρεύεσαι πως βρίσκεσαι μακριά σε μέρη ονειρεμένα με την Πανσέληνο αυτή αν και γενικά έχεις καλούς λόγους να μείνεις κοντά στο σπίτι σου. Ένας λόγος μπορεί να είναι ο σύντροφος ή η παρέα σου οπότε μην σε ανησυχεί αν δεν κανονίσεις κάποιο ταξιδάκι στα μέρη που ονειρεύεσαι άμεσα.

Σκορπιός: μπορεί να πιστεύεις πως έχεις διαλέξει το πιο απλό μονοπάτι αλλά τελικά ανακαλύπτεις πως έχεις βρεθεί σε κάποιο βαθύτερο συναισθηματικό θέμα. Σκέψου πως εσύ είσαι αυτή που αποφασίζει σε ποιον από όλους τους τομείς θα δώσεις την ενέργεια σου τώρα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις σωστά!

Τοξότης: τα τόξα σου στοχεύουν τα όνειρα σου και βλέπεις πώς θα χαράξεις την πορεία σου στο μέλλον! Σίγουρα δεν θέλεις κανένας και τίποτα να μπει στη μέση αλλά δεν απόκειται να πρέπει πριν ρίξεις το βέλος σου να σκεφτείς και μια άλλη άποψη. Μια αθέατη πλευρά της σχέσης σου μπορεί να έρθει στο προσκήνιο και να μην μπορείς να την αγνοήσεις. Μοιράσου τις σκέψεις σου με όσους αγαπάς και σε αγαπούν και θα δεις πως και η γνώμη που θα σου δώσουν αν και διαφορετική από τη δική σου μπορεί να αξίζει μια σκέψη.

Αιγόκερως: αυτό το διάστημα έχεις τόσα πολλά πράγματα να κάνεις που δεν αποκλείεται να μην ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Η καθημερινότητα σου είναι έντονη και πολλές φορές είναι δύσκολο να τα προλάβεις όλα. Μην ανησυχείς αν νιώθεις κάπως τσαντισμένη επειδή κάποια θέματα δεν προχωράνε ή δεν κλείνουν. Με υπομονή και επιμονή θα γίνουν όλα και μην ξεχνάς στο μεταξύ τα όνειρα σου!

Υδροχόος: οι πράξεις μιλάνε πιο δυνατά από τα λόγια και ψάχνεις πιο άμεσους τρόπους να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τον οίκο που σχετίζεται με την αγάπη και την δημιουργικότητα και δεν χρειάζεται να επηρεαστείς από άλλους παράγοντες όπως πρόσωπα που επανέρχονται στην ζωή σου και μπορεί να προκαλέσουν μια σχετική αναστάτωση. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις το όραμα σου ζωντανό και να μην ξεχνάς τι είναι αυτό που ζητάς τόσο στην αγάπη όσο και στην ζωή.

Ιχθείς: αν και μπορεί να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων δεν αποκλείεται με την πανσέληνο αυτή να «χαθείς» για λίγο στον δικό σου προσωπικό συναισθηματικό κόσμο. Βέβαια εδώ υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να αγνοήσεις: είσαι στο επίκεντρο της παρέας, του κόσμου, γενικά όλα τα φώτα είναι επάνω σου. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εφικτό να είσαι σε δυο μέρη ταυτόχρονα και για τον λόγο αυτό καλό είναι να βρεις ένα τρόπο να οργανωθείς καλύτερα

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη