Αφροδίτη στον Υδροχόο: ετοιμάσου για αλλαγές στα ερωτικά σου

08.01.2015
Η Αφροδίτη έχει μετακινηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, από τις 3 Ιανουαρίου και αυτό σημαίνει πως θα δεις και τα ερωτικά σου να αλλάζουν!
Γενικά έχεις τον ενθουσιασμό που απαιτείται για να γνωρίσεις κόσμο αφού ο Υδροχόος σε κάνει πιο ομιλιτική, κοινωνική και γενικά καταφέρνεις να εντυπωσιάζεις!
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 4 του μήνα θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές ευτυχίας μέχρι τις 27 του μήνα. Αυτό το διάστημα θα δεις πως έχεις τη διάθεση να “ξεφύγεις” από τους κανόνες όταν πρόκειται για την σχέση σου αλλά και θα έχεις όλη τη διάθεση που χρειάζεσαι για να φτιάξεις τους δικούς σου κανόνες και να βγάλεις προς τα έξω τα δικά σου "θέλω".

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου σε βάζει να “ανοίγεις” τη σκέψη σου και πλέον βλέπεις πως δεν θέλεις οι σχέσεις σου να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο στιλ. Μπορεί αν δεν είσαι σε σχέση, να έψαχνες συγκεκριμένα πράγματα σε έναν άντρα μέχρι τώρα, όμως πλέον αλλάζεις τρόπο σκέψης και δεν σε γοητεύουν συγκεκριμένα πράγματα.

Μην απορήσεις αν ερωτευτείς κάποιον που έχει κάτι διαφορετικό από εσένα. Μπορεί να είναι κάποιος από το εξωτερικό ή να έχει κάτι διαφορετικό απο εσένα. Τώρα ξεχνάς στερεότυπα και πρότυπα που έχεις στο μυαλό σου και φροντίζεις να περνάς καλά αλλά και να αφεθείς χαλαρή και ελεύθερη.

Αν είσαι σε σχέση θα δεις πως αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να πάτε με τον σύντροφο σου για μια βόλτα διαφορετική μακρυά από τα μέρη που συχνάζετε συνήθως ή πολύ απλά μπορεί να αλλάξεις τον τρόπο που επικοινωνείς μαζί του. Δοκίμασε με τον σύντρφο σου κάτι διαφορετικό αυτό το διάστημα και θα δεις πως και καλά θα περάσετε και θα “ξεφύγετε” από τα καθιερωμένα.

Αν είσαι μόνη να θυμάσαι πως μια γνωριμία μπορεί να γίνει οπουδήποτε ακόμη και στα πιο απίθανα μέρη. Το διάστημα είναι ιδανικό για να ερωτευτείς ακόμη και κάποιον που δεν είναι ο τύπος σου. Ο Υδροχόος είναι ένα από τα ζώδια του Αέρα που λατρεύει την επικοινωνία αλλά γοητεύεται και από το διαφορετικό οπότε ετοιμάσου για ανεβασμένες καταστάσεις!