Με τον Άρη στους Ιχθείς κάνεις ξανά όνειρα

15.01.2015
Όταν ο Άρης κάνει βόλτες στα νερά των Ιχθύων στις 12 του μήνα χάνεις κάπου τα όρια σου αλλά και των άλλων.

Tώρα βλέπεις πως η ανάγκη να πούμε όλα όσα σκεφτόμαστε είναι μεγάλη και ο τρόπος με τον οποίο το κάνουμε είτε πρόκειται για μια αυθόρμητη εξομολόγηση ή μια πιο εσωτερική αποκάλυψη, υπάρχει ένα κοινό: υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να βγούνε από μέσα μας.

Τώρα η φαντασία σου είναι στα καλύτερα της, ενώ βάζεις για λίγο στην άκρη το εγώ σου και ονειρεύεσαι κάτι πιο μεγάλο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως βάζεις στην άκρη την δουλειά που έχεις τώρα και θέλεις να αφοσιωθείς σε κάποια άλλη «μεγάλη» ιδέα ή απλά βάζεις έναν στόχο και προσπαθείς να τον φτάσεις.

Τα ταξίδια που δεν έκανες, τώρα αποφασίζεις πως ήρθε η ώρα να τα κάνεις, ενώ οι ιδέες που κατακλύζουν το μυαλό σου παίρνουν σιγά-σιγά σάρκα και οστά. Σίγουρα τώρα φαίνεται πως τα θέλω σου δεν έχουν όρια.

Ο Άρης συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε την ενέργεια μας και εσύ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε κάτι που σε κάνει να νιώθεις όμορφα είτε αυτό είναι ο χορός ή κάτι άλλο που σε «γεμίζει» και σε εκφράζει.

Αυτό το διάστημα θα δεις πως έχεις όρεξη να διαβάσεις από ποίηση μέχρι το μυθιστορήματα που έχουν μείνει στην βιβλιοθήκη σου δεκαετίες, να δεις θεατρικές παραστάσεις αλλά και να κάνεις όλα όσα σε γεμίζουν και λειτουργούν θεραπευτικά για εσένα.

Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο της φαντασίας και των ονείρων και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια αυτή και να βγάλεις στην επιφάνεια τα όσα έχεις στο μυαλό και την καρδιά σου καιρό.

Ο πλανήτης που σε βάζει σε πρίζα για να κάνεις όλα έχεις στο μυαλό σου στο ζώδιο που έχει να κάνει με την πίστη, την συμπόνια και την αγάπη, είναι ένας συνδυασμός που σε βάζει στο μουντ να βοηθήσεις όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και να κάνεις κάτι για αυτό σήμερα κιόλας.

Από το βοηθήσεις κάποιον που έχει την ανάγκη σου μέχρι το να σώσεις την συνάδελφο που οδεύει με γρήγορο βήμα προς την απόλυση, το βασικό που θέλεις αυτό το διάστημα είναι να προσφέρεις άμεσα κιόλας την υποστήριξη και την αγάπη σου σε όσους το έχουν ανάγκη.

Το μόνο αρνητικό που μπορεί να σου συμβεί στην προσπάθεια σου να κάνεις αυτό που νιώθεις είναι να βρεθούν γύρω σου άνθρωποι που να ανακόψουν την πορεία σου. Φρόντσιε να μην συμβεί αυτό!

Επιμέλεια: Ε.Α.