Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου;

19.01.2015
Κάθε Νέα Σελήνη, είναι η αρχή ενός νέου συναισθητικού κύκλου και σίγουρα μας παρέχει πολλά... εφόδια για τις εβδομάδες που ακολουθούν. Στις 20 του μήνα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι ένα γεγονός μεγάλης σημασίας για το 2015.

Αυτό το διάστημα μας κάνει να θέλουμε να ξεφύγουμε από το παλιό και να πάμε με γρήγορο βήμα προς το καινούργιο. Παρακάτω θα βρεις ανάλογα με το ζώδιο σου πώς θα σε επηρεάσει αυτή η Νέα Σελήνη.

Κριός: φαίνεται πως όλα σου φωνάζουν ένα μεγάλο «ναι» αυτές τις ημέρες ενώ το περίεργο είναι πως το μυαλό σου, σου φωνάζει να περιμένεις! Στο μεταξύ η Νέα αυτή Σελήνη επηρεάζει τον οίκο που σχετίζεται με τους φίλους και αυτό σημαίνει απλά πως μπορείς να περάσεις καλά αυτές τις ημέρες ακόμη και αν δεν προχωρήσουν πολύ ορισμένα ζητήματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε μην μπερδέψεις τους γύρω σου με τα μηνύματα που στέλνεις κάποιες φορές. Φτιάξε ένα πλάνο έστω για αρχή στο μυαλό σου και προσπάθησε να μείνεις πιστή σε αυτό.

Ταύρος: αν και είσαι αποφασισμένη να φτάσεις την επιτυχία αλλά με τον δικό σου τρόπο, δεν είσαι διατεθειμένη να «παίξεις» με την ασφάλεια που σου παρέχει η δουλειά σου. Αυτό που ψάχνεις να βρεις αυτές τις ημέρες είναι ο τρόπος να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσεις την προσωπική σου ελευθερία. Μπορεί να πάρεις ένα ρίσκο που όμως έχεις σκεφτεί πολύ καλά προηγουμένως και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου. Η απόφαση που θα πάρεις δεν θα σε οδηγήσει σε λάθος δρόμους αρκεί να έχει μια λογική βάση.

Δίδυμοι: περίεργες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σου με αυτή τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο να σου δίνει το απαραίτητο θάρρος για να εξηγήσεις με τον σωστό τρόπο στους άλλους τα όσα σκέφτεσαι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε ακούσουν με χαρά. Βέβαια ο καθένας θέλει τον χρόνο του για να επεξεργαστεί τα λεγόμενα σου οπότε μην το ξεχνάς και αυτό. Καλό είναι να μην προσπαθείς να πείσεις πως έχεις δίκιο αλλά να δώσεις σημασία στην όλη διαδικασία και στις αλήθειες που θα βγουν από τις κουβέντες που θα κάνεις.

Καρκίνος: μπορεί να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με κάποιον που θέλει να αποφύγει μια βαθύτερα συναισθηματική κουβέντα και εσύ συνεχίζες να φέρνεις στην επιφάνεια κάποια θέματα που σε απασχολούν. Το παίρνεις λιγάκι προσωπικά όταν μιλάς και θέλεις οι άλλοι να σε ακούσουν και δεν θα το βάλεις κάτω μέχρι να γίνουν κατανοητά τα όσα λες!

Λέων: τώρα θέλεις να ακολουθήσεις το πλάνο που έχεις στο μυαλό σου και σε κάνει χαρούμενη και πολύ καλά κάνεις. Μην αφήσεις απρόσμενες καθυστερήσεις να σε αναστατώσουν, οι αλλαγές που θέλεις να έρθουν αρκεί να κάνεςι λίγο υπομονή. Αν είσαι μόνη στο μεταξύ προσπάθησε να φανταστείς πώς θέλεις να είναι ο σύντροφος σου και μην ξεχνάς πως και το μέλλον ξεκινάει από την φαντασία σου.

Παρθένος: δεν υπάρχει κάτι κακό στο να προσπαθείς να προσεγγίσεις τελείως διαφορετικά από ότι συνήθως την λύση σε κάποιο εργασιακό σου πρόβλημα, αρκεί αν έχεις ένα πρώτο πλάνο στο μυαλό σου. Η Νέα αυτή Σελήνη βάζει στο επίκεντρο την δουλειά σου και εσύ ενώ θέλεις να είσαι εντάξει στις εργασιακές σου υποχρεώσεις δεν θέλεις να το κάνεις όπως το έκανες μέχρι τώρα. Μπορείς σίγουρα να θαμπώνεις τους συναδέλφους σου με τις ιδέες σου αλλά δεν χρειάζεται να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό. Αν χρειαστεί να μείνεις πιστή σε μια μέθοδο που ξέρεις πως αποδίδει τότε καλό είναι να το σκεφτείς και αυτό για να μην απογοητευτείς, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ζυγός: τώρα ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις την αδράνεια σου και να δείξεις στον κόσμο ποια είσαι πραγματικά. Με την Νέα Σελήνη έχεις την όρεξη να εκφραστείς και να δείξεις στους γύρω σου …τον εαυτό σου! Η αδιαμφισβήτητη γοητεία σου και η δύναμη που έχουν τα λόγια σου κάνουν τους γύρω σου να θέλουν να σε υποστηρίξουν. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να ζητήσεις τα όσα θέλεις σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός: θέλεις να προχωρήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά θα ήθελες να έχεις περισσότερο χρόνο να διαθέσεις για το σπίτι και την οικογένεια σου. Οι ανάγκες και τα προσωπικά σου θέλω είναι στο προσκήνιο της Νέας αυτής Σελήνης. Βάλε προτεραιότητες στα όσα θέλεις να κάνεις και φτιάξε έτσι το πρόγραμμα σου ώστε να περνάς και τον απαραίτητο χρόνο στο σπίτι που θέλεις αλλά και να μην βάζεις σε δεύτερη μοίρα την δουλειά σου.

Τοξότης: μπορεί αυτές τις ημέρες να είσαι πολύ απασχολημένη αφού τα πράγματα που έχεις να κάνεις και οι άνθρωποι που έχεις να δεις είναι πολλοί. Η μία ιδέα διαδέχεται την άλλη και εσύ δεν έχεις παρά να οργανωθείς σωστά. Πάρε χαρτί και μολύβι για να τα γράψεις ώστε να μην ξεχάσεις τίποτα. Φρόντισε να τελειώσεις τα θέματα που έχεις αφήσει στην μέση για να προχωρήσεις στη συνέχεια και στις νέες σου ιδέες!

Αιγόκερως: τα οικονομικά σου έρχονται στο φως αυτές τις ημέρες. Μην περιμένεις όλα να αλλάξουν σε μια μέρα. Μπορεί οι προοπτικές που έχεις να αυξήσεις το εισόδημα σου να είναι αρκετές όμως δεν θα γίνουν όλα μονομιάς. Οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν πιθανώς όταν θα έχεις χρόνο και δεν θα βιάζεσαι τόσο. Άλλαξε τον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου και θα δεις πως θα νιώθεις και εσύ η ίδια καλύτερα.

Υδροχόος: αν και βλέπεις πως σε ωφελεί το να κάνεις ξεκάθαρες τις ανάγκες σου, οι ξαφνικές αλλαγές στην διάθεση σου έρχονται σε σύγκρουση με τον κλασικό τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να κάνες είναι για αρχή να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου και ίσως να στραφείς σε μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα όσα συμβαίνουν. Τα όνειρα σου είναι τόσο αληθινά που μπορεί να τα βλέπεις σαν πραγματικότητα, αλλά μην ξεχνάς η υπομονή είναι η φίλη σου για να τα πετύχεις κιόλας.

Ιχθείς: η φαντασία σου είναι το κλειδί για το μέλλον σου και καλά θα κάνεις να μην προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τις εκρήξεις δημιουργικότητας που έχεις γιατί δεν θα καταφέρεις και πολλά. Άφησε την φαντασία σου να καλπάσει και φρόντισε να κάνεις κάποιες κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση που θα σε φέρουν κοντά στα όνειρα σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη