Οι εκρηκτικοί ερωτικοί συνδυασμοί για το 2015

05.02.2015
Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του εμμονές στον έρωτα, και μια σχέση με πάθος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα καταλήξει στο γάμο ή ότι θα είναι σχέση ζωής. Έτσι, εδώ δεν θα βρείτε μόνο τις γνωστές συνταγές, που θέλουν τα ζώδια του ίδιου στοιχείου να ταιριάζουν και ερωτικά (Φωτιά με Φωτιά κ.λπ.). Φυσικά, για μια πιο «ακριβή» συναστρία, πρέπει να εξετάζουμε και άλλους παράγοντες στο προσωπικό ωροσκόπιο (Σελήνη, Αφροδίτη, Άρη κ.ά.). Παρακάτω θα βρείτε μερικούς από τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς που σας προτίνει η Άση Μπήλιου.

Κριός: Ως οι πιο δυναμικές γυναίκες του ζωδιακού, δεν μπορείτε να είστε με έναν άντρα που θέλει να παίζετε το ρόλο της γκέισας. Σας προτείνω 4 διαφορετικούς τύπους ανδρών, που θεωρητικά μπορεί να είναι το τέλειο ταίρι σας.

ΚΡΙΟΣ: Γοητευτικός, κυνηγός όπως τον θέλετε, καθαρό αρσενικό, μπορεί να κάνει κάθε νύχτα σας μοναδική. Δεν θα σας καταπιέσει, αλλά δεν θα σας αφήσει και να πλήξετε! Φέτος που ο Δίας βρίσκεται στον τομέα του έρωτα και για τους δυο σας, θα απογειωθείτε. κατακτήστε τον: Οργανώστε ένα ταξίδι σε ένα εξωτικό μέρος.

ΛΕΩΝ: Η Φωτιά σάς ελκύει, αλλά σας ελκύει και η σταθερότητά του. Νιώθετε μαζί του δυνατές και ασφαλείς, και αυτός τον ενθουσιασμό και την ένταση. Μπορεί να σας είναι πιστός, κι αυτό είναι το καλύτερο διεγερτικό. κατακτήστε τον: Ένα ακριβό δώρο θα του κάνει πάντα «κλικ»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάθος, ζήλια, ανταγωνισμός. Μαζί του είτε θα πετάξετε στον έβδομο ουρανό ή θα δείτε το πρόσωπο της κόλασης... Θα σας τυλίξει στα σκοτεινά του δίχτυα και θα σας μάθει τι σημαίνει έρωτας και σεξ, αλλά και εκδίκηση, αν τον προδώσετε... κατακτήστε τον: Προκαλέστε τον ερωτικά με κάτι kinky!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σας γοητεύει περισσότερο σε εκείνον ό,τι σας φοβίζει: το ότι είναι απρόβλεπτος! Στη σχέση σας μπορείτε και οι δύο να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, εσείς γιατί θα παίρνετε πρωτοβουλίες και αυτός γιατί θα τον αφήνετε ήσυχο να αφιερωθεί στα ενδιαφέροντά του. κατακτήστε τον: Φλερτάρετε με e-mails ή sms.

Ταύρος: Είστε η εκπρόσωπος της απόλυτης θηλυκότητας! Ακόμα κι αν είστε γυναίκα καριέρας, δεν θυσιάζετε την περιποίηση της εμφάνισής σας και την ανάγκη για συντροφικότητα στο βωμό των επαγγελματικών φιλοδοξιών.

ΚΡΙΟΣ: Κανείς άλλος δεν θα σας χαρίσει τόση ζωντάνια και ενθουσιασμό! Μπορεί η σχέση σας να μην έχει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που θέλετε, έχει όμως πάθος και ένταση. Φέτος ειδικά, που αναπτερώνεται το ηθικό του, θα σας έχει βασίλισσα! κατακτήστε τον: Αγοράστε εισιτήρια για δύο για ένα ματς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πρακτικός, εργασιομανής, και αν στρέψετε την προσοχή του πάνω σας, θα εργαστεί με τον ίδιο ζήλο. Μιλάτε την ίδια γλώσσα, και είναι από τις σχέσεις που μπορεί να οδηγήσουν και σε γάμο φέτος! κατακτήστε τον: Κάντε του δώρο ένα Σαββατοκύριακο σε spa.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας εντυπωσιάσει το πόσο ανεξάρτητος και περιπετειώδης είναι ο τρόπος που ζει, όμως θα σας κουράσει επίσης. Δεν έχετε τίποτα κοινό, μαζί του όμως θα είναι σαν να γεννιέστε κάθε μέρα. Φέτος, με τον Κρόνο στο ζώδιό του, θα είναι πιο ελεγχόμενος. κατακτήστε τον: Αποπλανήστε τον σε ένα ταξίδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τον θαυμάζετε για το αναλυτικό του μυαλό, τις γνώσεις και το απόμακρο στιλ του, για την ικανότητά του να ασχολείται με πολλά και να έχει ορδές από φίλους να τον κυνηγούν, αλλά δεν αντέχετε να μην είστε η νούμερο ένα προτεραιότητά του! κατακτήστε τον: Μην του ζητήσετε γάμο από νωρίς.

Διδύμοι: Σίγουρα δεν είστε η παραδοσιακή, γλυκιά γυναίκα, που είναι παραδομένη στο σύντροφό της. Έξυπνη, επικοινωνιακή και σοφιστικέ, ψάχνετε για έναν άντρα που θα σας αφήνει χώρο για να αναπνέετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκπροσωπείτε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, εκείνος την πιο σκοτεινή. Του αρέσει να ερευνά και να ανακαλύπτει. Ο Σκορπιός έχει το χάρισμα να εισχωρεί στην ψυχή σας και να καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από όσα του δείχνετε ή του κρύβετε... κατακτήστε τον: Διεγείρετε το μυαλό του!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σας γοητεύει η λαμπερή του ματιά και η αισιοδοξία του. Μοιράζεστε τον ίδιο ενθουσιασμό για την αλλαγή, τα ταξίδια και τις έντονες συγκινήσεις. Φέτος, εξαιτίας του Κρόνου, μπορεί να δείτε τη σχέση πιο σοβαρά. κατακτήστε τον: Ένα ταξίδι-έκπληξη είναι ό,τι πρέπει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι σοβαρός, έχει όμως χιούμορ που σας ξετρελαίνει! Αγαπάει την καλή ζωή, αλλά δεν θέλει να ρισκάρει. Είναι ενθουσιώδης, δεν θα τολμήσει όμως να κάνει κάτι αν δεν μετρήσει πολύ καλά όλες τις παραμέτρους, σε αντίθεση με εσάς... κατακτήστε τον: Δείξτε του πόσο τον θαυμάζετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ως ζώδια του Αέρα, είστε επικοινωνιακοί, λατρεύετε τον έξυπνο διάλογο και προτιμάτε τις πνευματικές απολαύσεις. Η cool στάση του σας κάνει να κολλάτε μαζί του. Είστε πιο ενθουσιώδης και αισιόδοξη, αλλά σας συναγωνίζεται στις καλές ιδέες. κατακτήστε τον: Στοχεύστε στο μυαλό του!

Καρκίνος: Υπάρχουν δύο είδη Καρκίνων: η «αιώνια μητέρα» και η «αιώνια κόρη». Δεν ξέρω σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκετε, σίγουρα πάντως οι παρακάτω άντρες ταιριάζουν και στις δύο περιπτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεχειλίζετε από αληθινό ενδιαφέρον για τα συναισθήματα του συντρόφου σας και νιώθετε διαισθητικά ο ένας τις ανάγκες του άλλου, σέβεστε και μοιράζεστε τις κοινές σας αξίες και τα ενδιαφέροντα... κατακτήστε τον: Πρέπει να του θυμίζετε τη μητέρα του!

ΛΕΩΝ: Η σχέση σας βασίζεται στο θαυμασμό σας γι’ αυτόν και στην αίσθηση ασφάλειας που σας προσφέρει. Ο κυβερνήτης του Λέοντα είναι ο Ήλιος, ο δικός σας η Σελήνη. Μοιάζετε λοιπόν όσο η μέρα με τη νύχτα, αυτό όμως είναι που σας πάει στα ουράνια! κατακτήστε τον: Θαυμάστε τον απεριόριστα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα φέρει στη ζωή σας χαρά, ενθουσιασμό, θα νιώθετε δίπλα του αυτοπεποίθηση και δύναμη, αλλά πρέπει να είστε αποφασισμένη να του συγχωρείτε τα πολλά καπρίτσια του. Ευτυχώς φέτος, με τον Κρόνο στο ζώδιό του, θα είναι πιο ήσυχος. κατακτήστε τον: Μην τον καταπιέζετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βλέπετε στα απρόβλεπτα αλλά πολύ γλυκά παιδιά του Ουρανού τον ιδανικό εραστή. Ο Υδροχόος στηρίζεται πολύ στη λογική, ενώ εσείς αφήνετε να σας οδηγήσει το συναίσθημα, αλλά μαζί του θα εκπαιδευτείτε να σκέφτεστε! κατακτήστε τον: Προτείνετέ του μια βραδιά με καλή μουσική σπίτι σας.

Λέων: Το μέτριο δεν είναι για σας. Ακόμα και η λιγότερο εγωκεντρική Λιονταρίνα έχει την ανάγκη να ζει τη ζωή και τη σχέση της με το δικό της τρόπο. Τα παρακάτω ζώδια θα σας κάνουν να νιώθετε βασίλισσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σχέση σας ακροβατεί μεταξύ φιλίας και έρωτα. Θα μπορούσε να σας συμβουλεύει και να υποστηρίζει με ενθουσιασμό τα σχέδιά σας. Δεν σας λείπει όμως ούτε το πάθος ούτε ο πόθος. κατακτήστε τον: Όταν μιλάει, να τον κοιτάτε στα μάτια και να τον ακούτε προσεκτικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δυναμικός, με έντονες επιθυμίες και εγώ, και, όπως και εσείς, αρκετά πεισματάρης και εγωιστής. Ευτυχώς οι τσακωμοί θα σας οδηγούν στο κρεβάτι, κι εκεί πραγματικά τα παιχνίδια δύναμης θα έχουν καταπληκτική επιρροή... κατακτήστε τον: Υποσχεθείτε του με το βλέμμα σας νύχτες πάθους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα νιώσετε πόσο ανάγκη έχετε την οργανωτική του πλευρά αλλά και την ευφυή του αντιμετώπιση απέναντι στα καθημερινά προβλήματα, τα οποία σας «κουράζουν». Και μην ξεχνάτε ότι κάτω από την cool εμφάνιση κρύβεται μια μηχανή του σεξ! κατακτήστε τον: Τι λέτε για δείπνο σε καλό εστιατόριο;

ΙΧΘΥΕΣ: Μια καρμική σχέση, που συνοδεύεται από έντονη έλξη και σεξουαλική ένταση. Επειδή και οι δύο έχετε αγάπη για το θέατρο και τη δραματοποίηση καταστάσεων, θα μπορείτε να μη βαριέστε ποτέ παίζοντας διάφορους ρόλους! κατακτήστε τον: Δοκιμάστε να του κάνετε μασάζ, ιδιαίτερα στα πόδια!

Παρθένος: Νοικοκυρές και μανιακές με την τάξη και την καθαριότητα; Εγώ θα έλεγα ότι οι γυναίκες Παρθένοι είναι ίσως οι πιο εύστροφες του ζωδιακού. Ο ιδανικός εραστής για σας είναι αυτός που δεν υποτιμά το μυαλό σας!

ΚΡΙΟΣ: Παρασύρει ό,τι υπάρχει μπροστά του με την ταχύτητα και τις έντονες επιθυμίες του! Στο σεξ ταιριάζετε απόλυτα, αφού μόνο εσείς μπορείτε να τον δαμάσετε... κατακτήστε τον:Υποσχεθείτε του ότι θα τον ακολουθήσετε στην πιο τρελή περιπέτεια που μπορεί να φανταστεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σχέση σας μπορεί να κρατήσει για πάντα αν δεν την καταπνίξετε με την κριτική σας διάθεση εσείς και με τις απιστίες του εκείνος... Εκτός από τη φυσική πλευρά του έρωτα, μεταξύ σας υπάρχει και πνευματική επικοινωνία, κάτι δυσεύρετο. κατακτήστε τον: Κάντε του δώρο το αγαπημένο σας βιβλίο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνείτε σε βάθος, και καταλαβαίνετε χωρίς μεγάλη προσπάθεια τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Είναι η σχέση που θα σας ταλαιπωρήσει το λιγότερο... Στο σεξ μαζί του ξεπερνάτε το συντηρητισμό και τις αμφιβολίες. κατακτήστε τον: Πρέπει να έχετε (και να φαίνεται) φινέτσα!

ΙΧΘΥΕΣ: Ονειροπόλος, ρομαντικός, μπορεί, αν σας θέλει, να σας φέρει στο δικό του, παραμυθένιο κόσμο και να σας κάνει βασίλισσα. Είναι δέσμιος των αισθήσεων. Τουλάχιστον θα ξέρετε ότι μαζί του θα καλοπεράσετε χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς. κατακτήστε τον: Υποσχεθείτε του ένα ταξίδι σε κάποιο εξωτικό νησί!

Ζυγός: Η διπλωμάτισσα του ζωδιακού ξέρει πώς να πείθει. Δεν σας πιάνουν συναισθηματικές υστερίες όπως άλλες. Ξέρετε πώς να μιλάτε σε έναν άντρα και να τον σαγηνεύετε με το λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκπροσωπείτε τα δύο ζώδια της Αφροδίτης, κάτι που σημαίνει ότι έχετε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Αγαπάτε την ομορφιά, την καλή ζωή, και επειδή οι διαφορές σας δεν είναι τόσο έντονες, δεν φτάνετε εύκολα στον καβγά. κατακτήστε τον: Φτιάξτε του το πιο ωραίο σοκολατένιο γλυκό που ξέρετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τη συναισθηματικότητα, την τρυφερότητα και το πάθος που λείπουν από εσάς θα σας τα δίνει απλόχερα εκείνος, ο μυστηριώδης! Μαζί του θα μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις πιο βαθιές επιθυμίες σας, και θα τις κατανοήσει. κατακτήστε τον: Φορέστε τα πιο αισθησιακά σας εσώρουχα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που θα οργανώσει τη ζωή σας, θα καλύψει τις πρακτικές σας ανάγκες, θα σας δώσει την αίσθηση της ασφάλειας, που είναι απαραίτητη για να λειτουργήσετε, και θα σας εκπλήξει και στο σεξ! κατακτήστε τον: Δώστε του ραντεβού στο πιο ψηλό σημείο της πόλης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σχέση μαζί του μπορεί να σας ικανοποιήσει πνευματικά, ερωτικά και σεξουαλικά, αρκεί να είστε ειλικρινείς ο ένας απέναντι στον άλλο. Γιατί αυτό είναι και το κουμπί του: Δεν αντέχει ούτε ένα τόσο δα ψεματάκι! κατακτήστε τον: Δώστε ραντεβού μαζί του σε ένα chatroom στο διαδίκτυο!

Σκορπιός: Δύσκολα θα σας καταλάβει ένας άντρας, κι ακόμα δυσκολότερα θα αποφασίσει να ζήσει μαζί σας, ίσως γι’ αυτό όμως τραβάτε και τα περισσότερα βλέμματα θαυμασμού. Δεν σκύβετε ποτέ το κεφάλι, εκτός κι αν πρέπει να εξυπηρετήσετε κάποιο δικό σας, κρυφό σκοπό!

ΚΡΙΟΣ: Εξωστρεφής, ενθουσιώδης και αισιόδοξος, είναι το αντίδοτο στη δική σας απαισιοδοξία και εσωστρέφεια! Η σχέση σας μπορεί να αποδειχτεί η σεξουαλικότερη και η ερωτικότερη της ζωής σας, γεμάτη έντονα πάθη... κατακτήστε τον: Μην κουραστείτε να τον θαυμάζετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε ανάγκη από τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή, γι’ αυτό θα κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Θα σας προσφέρει χαρά και ξενοιασιά, αλλά καμία αίσθηση ασφάλειας. κατακτήστε τον: Φλερτάρετέ τον χωρίς τέλος!

ΛΕΩΝ: Είναι ο πιο γενναιόδωρος του ζωδιακού, κι αυτό το εκτιμάτε ιδιαίτερα... Κοντά του θα νιώθετε βασίλισσα, γεμάτες δύναμη, ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Θα περάσετε μια ζωή γεμάτη έντονα συναισθήματα, αγάπη, αλλά και παιχνίδια εξουσίας. κατακτήστε τον: Προσφέρετέ του άφθονο glamour και μυστήριο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: «Όλα ή τίποτα»! Η σχέση αυτή θεωρείται καρμική, και είναι βέβαια από πολλές απόψεις σχέση ζωής ή καταστροφής... Ή θα περάσετε μαζί ντόλτσε βίτα ή θα προσπαθείτε να μαζέψετε τα κομμάτια σας... κατακτήστε τον: Με ένα δείπνο για δύο κοντά στη θάλασσα!

Τοξότης: Μια γυναίκα που απεχθάνεται τους περιορισμούς και βάζει την ελευθερία της πάνω απ’ όλα δεν αντιπροσωπεύει το παραδοσιακό μοτίβο γυναίκας, γι’ αυτό και οι άντρες που σας ταιριάζουν είναι αυτοί που ξέρουν να σας έχουν χωρίς να σας καταπιέζουν!

ΤΑΥΡΟΣ: Η ικανοποίηση που μπορεί να σας προσφέρει είναι μεγάλη. Αυτό βέβαια αφού πρώτα ξεπεράσετε εμπόδια που έχουν να κάνουν κυρίως με το ότι είστε διαφορετικοί ως άνθρωποι. κατακτήστε τον: Διαβεβαιώστε τον πως είναι ό,τι καλύτερο, ειδικά στο σεξ!

ΛΕΩΝ: Θα σας προσφέρει πάθος, ρομαντισμό, τρυφερότητα, ικανοποίηση και έντονα συναισθήματα χαράς. Κυρίως, δεν θα σας καταπιέσει, γιατί και ο ίδιος λατρεύει την ελευθερία του. Μαζί θα νιώθετε ότι ο κόσμος σάς ανήκει! κατακτήστε τον: Ταξιδέψτε σε ένα εξωτικό μέρος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πάθος του στη ζωή, στις σχέσεις και με ό,τι αγαπά ή μισεί σας κάνει να τον λατρεύετε. Το δυνατό σας σημείο είναι η ερωτική φλόγα, που θα καίει με μοναδική ένταση για όσο κρατήσει η σχέση σας. κατακτήστε τον: Κάντε του δώρο το ωροσκόπιό του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας δώσει τη σταθερότητα που σας λείπει, θα ενδιαφερθεί για τις πρακτικές λεπτομέρειες για τις οποίες αδιαφορείτε και θα σας περιβάλλει με τόση αγάπη και φροντίδα όση δεν έχετε πάρει ούτε από τη μαμά σας. Στο σεξ μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα! κατακτήστε τον: Δείξτε του πόσο έχετε ανάγκη από προστασία!

Αιγόκερως: Η κομψότητα και η φινέτσα είναι το σήμα κατατεθέν σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είστε τα ευαίσθητα, αβοήθητα και εύθραυστα κορίτσια του ζωδιακού. Ούτε θα σας άρεσε να είστε. Όσο θηλυκές κι αν φαίνεστε, κατά βάθος έχετε ατσάλινα νεύρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην έχετε πολλά κοινά και να πρέπει να παλέψετε για να λειτουργήσει η σχέση, αλλά η έλξη είναι ισχυρή... Το κοφτερό μυαλό και το ιδιαίτερο στιλ του δεν σας αφήνουν σε καμία περίπτωση αδιάφορη. κατακτήστε τον: Πρέπει να τον εκπλήσσετε συνέχεια!

ΛΕΩΝ: Θα φέρει στη ζωή σας ζεστασιά, καλοσύνη, γενναιοδωρία, αισιοδοξία και κέφι. Με λίγη καλή θέληση και πολλή αγάπη, θα ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα. Πολύ σημαντική για σας είναι η γνώμη του κόσμου, γι’ αυτό θα είστε τυπικοί προς τα έξω. κατακτήστε τον: Μην του κάνετε κριτική για τη συμπεριφορά του!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ειλικρίνειά του, η ευθύτητά του και η υπεραισιοδοξία του σας μαγνητίζουν! Θα γελάτε πολύ στο πλάι του, προσπαθήστε όμως να μην τον καταπιέζετε. Δύσκολα θα σας είναι αφιερωμένος για πάντα. κατακτήστε τον: Προσκαλέστε τον σε γεύμα με έθνικ χαρακτήρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τον θαυμάζετε για τις φοβερές εμπνεύσεις του και για τον τρόπο που σας κάνει να νιώθετε μοναδική στο πλευρό του. Ποτέ δεν βλέπει τα πράγματα πολύ συναισθηματικά. Το πιο ευαίσθητο σημείο πάνω του είναι το μυαλό του! κατακτήστε τον: Αφήστε τις τυπικότητες πίσω σας!

Υδροχόος: Θα μπορούσατε να ζείτε σε ένα άυλο κόσμο, σε ένα κόσμο ιδεών, αλλά μια και επιλέξατε τη γη για να κατοικήσετε, φροντίστε να βρείτε έναν άντρα που να καλύπτει τις πνευματικές και ψυχικές σας ανησυχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευαίσθητος και δεκτικός, προτιμά να επικοινωνεί μαζί σας περισσότερο σε συναισθηματικό επίπεδο. Άλλωστε, αν θέλετε πνεύμα, έχετε και τους φίλους σας... Η αγάπη σας για την αλλαγή και η δική του για τη ρουτίνα είναι η σημαντική διαφορά σας. κατακτήστε τον: Ντυθείτε προκλητικά από τη μέση και πάνω!

ΛΕΩΝ: Η υπερηφάνεια του, πιθανόν η εξαιρετική ομορφιά του, η γενναιοδωρία του και η cool αίσθηση του χιούμορ είναι τα πρώτα πράγματα που σας ελκύουν σε έναν Λέοντα. Η σχέση σας, ή του ύψους ή του βάθους! κατακτήστε τον: Στείλτε του ένα μπουκάλι σαμπάνια με υπονοούμενο. Πιείτε την αργότερα μαζί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι Σκορπιοί φημίζονται για το πάθος, τη ζήλια και την κτητικότητά τους. Αν τα αντέξετε, θα περάσετε υπέροχα. Υπάρχει όμως πάντα το σεξ όπου μπορείτε να βρείτε τη μαγική συνταγή της επιτυχίας στη σχέση σας. κατακτήστε τον: Αρχίστε να μελετάτε το Κάμα Σούτρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μολονότι είναι πιο υλιστής από σας, στον Αιγόκερω μπορείτε να βρείτε πράγματα που δεν υπάρχουν σε άλλο ζώδιο, και να κρατήσει για πάντα η σχέση σας. Γιατί ανεξάρτητες είστε, είστε όμως και σταθερές, και θέλετε ανταπόκριση. κατακτήστε τον: Δώστε του ρομάντζο, αλλά στα κρυφά!

Ιχθύες: Όσο κυνική, προσγειωμένη και ρεαλίστρια μπορεί να φαίνεστε, στον έρωτα προτιμάτε το ρόλο της πριγκίπισσας του παραμυθιού, που περιμένει τον πρίγκιπά της... Στους παρακάτω τύπους μπορεί και να τον βρείτε!

ΚΡΙΟΣ: Σας τρελαίνει ο παρορμητισμός του, η αισιοδοξία του, η δύναμη που τον σπρώχνει να ζητάει, σχεδόν να απαιτεί, όλο και πιο πολλά από τη ζωή, η αποφασιστικότητά του και ο ενθουσιασμός του. Αλλά μη φανταστείτε ότι η αστάθειά του αντέχεται για πολύ! κατακτήστε τον: Αφήστε τον να σας κυνηγήσει!

ΛΕΩΝ: Λατρεύετε τη γενναιοδωρία του, την υπερηφάνεια, το δυναμισμό και τη λαμπερή πλευρά του χαρακτήρα του, και τον αφήνετε πάντα να πιστεύει ότι είναι ο πρωταγωνιστής στη σχέση σας. Απαγορεύεται όμως να τα δώσετε όλα από την αρχή, γιατί θα τον κυνηγάτε! κατακτήστε τον: Κάντε του κομπλιμέντα!

ΖΥΓΟΣ: Λατρεύει την καλή ζωή, θέλει να είναι συνέχεια έξω με φίλους, και τρελαίνεται να συζητάει για όλα. Ακόμη κι όταν διαφωνείτε, επειδή είναι φύσει ευγενικός και διπλωμάτης, θα προσπαθήσει να μη σας στενοχωρήσει. κατακτήστε τον: Ό,τι «επώνυμο» σε δώρο μας κάνει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μαζί του μπορείτε να γνωρίσετε όλο τον κόσμο, αφού τα ταξίδια αρέσουν και στους δυο σας. Όταν «πέφτετε», θα έχει τον τρόπο να σας «ανεβάζει». Ακόμα και ο θυμός του δεν κρατάει παραπάνω από μερικά λεπτά! κατακτήστε τον: Με δυο εισιτήρια στο χέρι, για μέρη μαγικά και ονειρεμένα!

Από την Άση Μπήλιου