Τι προβλέπουν τ'άστρα για την πριγκίπισσα Σάρλοτ;

06.05.2015
Το προσωπικό ωροσκόπιο της μικρής πριγκίπισσας που γεννήθηκε το περασμένο Σάββατο, 2 Μαΐου, αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα, την εμφάνιση και την προσωπικότητα που θα αναπτύξει μεγαλώνοντας.

Σύμφωνα με κορυφαίους αστρολόγους διεθνούς ακτινοβολίας, το προσεκτικά επιλεγμένο όνομα της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας του Κέιμπριτζ Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα δεν είναι το μόνο κοινό σημείο που τη συνδέει με τη βαριά κληρονομιά της.

Ως εκπρόσωπος του ζωδίου του Ταύρου, με ωροσκόπο Καρκίνο και τη Σελήνη της στον Ζυγό, η κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ (Prince William) και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κάθριν (Katherine, Duchess of Cambridge), ή αλλιώς της αγαπητής, κατά κόσμον Κέιτ Μίντλεντον (Kate Middleton) θα αναπτυχθεί σε μια πραγματική «πριγκίπισσα του παραμυθιού, γλυκιά στην έκφραση και προικισμένη με χάρη και εκπληκτική ομορφιά» υποστηρίζει η αστρολόγος του βρετανικού Express, Λόρι Ριντ (Lori Reid).

Σύμφωνα με την ίδια, η Σάρλοτ θα είναι «ένα χαδιάρικο παιδάκι με ζωηρή φαντασία και καλλιτεχνικές ανησυχίες που μπορεί ν’ αργήσει να βρει τη φωνή του, αλλά όταν τα καταφέρει κανένας δεν θα μπορεί να τη σταματήσει».

Ο Ταύρος τής χαρίζει τον ίδιο σταθερό και αξιόπιστο χαρακτήρα με την προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ η οποία επίσης είναι εκπρόσωπος του ίδιου ζωδίου. Γενικότερα οι Ταύροι θεωρούνται ιδιαίτερα επίμονοι, πιστοί, υπομονετικοί και γενναιόδωροι και η μικρή πριγκίπισσα δεν θα αποτελέσει την εξαίρεση αυτού του κανόνα.

«Ένας γαλαζοαίματος Ταύρος αντιλαμβάνεται πολύ καλά τα καθήκοντα του και αποδέχεται τον ρόλο του δείχνοντας την απαραίτητη υπομονή» εξηγεί ο Πάτρικ Άρουντελ (Patrick Arundell) στο Express, συμπληρώνοντας ωστόσο πως «οι εκπρόσωποι του ίδιου ζωδίου τείνουν κάποιες φορές να είναι εκνευριστικά πεισματάρηδες».

Η αίσθηση του καθήκοντος για τη μικρή Σάρλοτ τονίζεται ακόμα περισσότερο από τη θέση του ωροσκόπου της στον Καρκίνο, διατείνεται στην αποκλειστική πρόβλεψη του για το περιοδικό Hello, ο Τζόναθαν Κέινερ (Jonathan Cainer):

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ «μπορεί να μην είναι ντροπαλή, αλλά θα είναι οπωσδήποτε συγκρατημένη, προσεκτική και συνειδητοποιημένη ως προς την επιρροή που έχουν οι πράξεις της για τους άλλους».

«Αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για κάποιον που προορίζεται να περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας» συνεχίζει ο Κέινερ, αλλά της δίνει ένα κοινό σημείο με τον μεγαλύτερο αδελφό της, Γεώργιο, τον πατέρα της Γουίλιαμ και τη γιαγιά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα, που ως Καρκίνοι και οι τρεις είναι (ή υπήρξαν) ευαίσθητες ψυχές».

Ιδιαίτερα σημαντική για τη Σάρλοτ θα είναι η σχέση της με τον αδελφό της με τον οποίο θα αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό τουλάχιστον στα παιδικά της χρόνια. Ωστόσο, οι πολλοί πλανήτες που συγκεντρώνονται στον Ερμή, δίνουν στην πριγκίπισσα περισσότερη εξυπνάδα και εγρήγορση σε σύγκριση με τον αδελφό της.

«Παρά τη διαφορά ηλικίας τους, οι δυο τους θα καταλάβουν την τραγική ιστορία και κατάληξη της γιαγιάς τους περίπου την ίδια εποχή» προβλέπει ο Κέινερ:

«Η Σελήνη της στον Ζυγό –το ζώδιο της αναλυτικής σκέψης- φανερώνει έναν διανοούμενο, αμφισβητία, ένα πρόσωπο που δεν φοβάται να σκεφτεί ανατρεπτικά. Όσο περνάει ο καιρός θα τη γνωρίσουμε και θα την αγαπήσουμε για την τάση της να εκφράζει όσα κάποιοι θεωρούν ανεπίτρεπτα, όπως ο προπάππους της, Φίλιπ» καταλήγει ο ίδιος.

H μικρή Σάρλοτ γεννήθηκε την ίδια μέρα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) ενώ μοιράζεται επίσης το ίδιο ζώδιο με τον ηθοποιό Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson), τον θρυλικό θεατρικό συγγραφέα Γουίλιαμ Σαίξπηρ (William Shakespreare), τις ηθοποιούς Ούμα Θέρμαν (Uma Therman), Όντρεϊ Χέπμπορν (Audrey Hepburn) και Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) αλλά και τον επίσης θρυλικό επαναστάτη Τσε Γκεβάρα (Che Guevara), για να αναφέρουμε μόνο κάποιες από τις προσωπικότητες που εκπροσωπούν τον Ταύρο.

Επιμέλεια: Ελεονώρα Γαλάτη

Πηγές: Express.co.uk, People.com, Astrotheme.com