Πώς σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Καρκίνο;

11.05.2015
Η ερωτική μας ζωή είναι πιο λαμπερή από ποτέ αυτό το διάστημα αφού ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 7 του μήνα μέχτι τις 5 Ιουνίου και έτσι οι σχέσεις στάζουν… μέλι!

Αυτό συμβαίνει για τον λόγο πως η Αφροδίτη βρίσκεται στον στοργικό Καρκίνο από τις 7 του μήνα και αγγίζει τις καρδιές μας με έναν γλυκό και συναισθηματικό τρόπο.

Ο πλανήτης που συνδέεται με την ομορφιά και την τρυφερότητα στο πιο περιποιητικό από τα 12 ζώδια σε κάνει να νιώθεις πιο έντονη την ανάγκη να φροντίσεις τους ανθρώπους που αγαπάς και να τους δείξεις την αγάπη σου. Αγκαλιές και φιλιά είναι το βασικό των ημερών!

Το διάστημα που η Αφροδίτη βρισκόταν στο ζώδιο των Διδύμων -από τις 11 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου- ήταν γεμάτο παιχνίδι και φλερτ ενώ τώρα με την Αφροδίτη στον αγαπησιάρη Καρκίνο δεν αποκλείεται να θέλεις απλά να κάτσεις στο σπίτι σου και να δεθείς με τον αγαπημένο σου.

Τρυφέρες αγκαλιές, συζητήσεις που σχετίζονται με τα συναισθήματα, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Ναι ισχύει και για τους άντρες!

Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν υποφέρει στο παρελθόν και να επανορθώσεις αν τυχόν πιστέυεις πως έχεις κάνει κάποια λάθη. Αν πάλι η σχέση με τον σύντροφο σου δείχνει να έχει «κολλήσει» λιγάκι δεν αποκλείεται από εδώ και πέρα να δεις κάτι να αλλάζει προς το καλύτερο.

Το μόνο αρνητικό των ημερών είναι πως κάποιες φορές είσαι τόσο ευαίσθητη για συναισθηματικά θέματα που δεν αποκλείεται να πληγωθείς πολύ εύκολα. Μην πέσεις στην παγίδα να κρύψεις τα συναισθήματα ή την στεναχώρια σου για κάποιο θέμα – γιατί ο Καρκίνος έχει την τάση να «θάβει» μέσα του κάποια πράγματα- και μίλησε ανοιχτά στον σύντροφο σου για τα όσα σε προβληματίζουν. Εξάλλου θα δεις πως και εκείνος θα νιώσει όμορφα που θα του ανοιχτείς και δεν θα σε βλέπει προβληματισμένη.

Για το περισσότερο διάστημα αρκεί απλά να πεις «σ’αγαπώ» χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις λόγια και να νιώσεις όμορφα.

Επιμέλεια: Ε.Α.