4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις με τον Ήλιο στον Ζυγό

24.09.2015
Το φθινόπωρο είναι εδώ και το γεγονός πως ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού από τις 23 Σεπτεμβρίου θα μας αλλάξει τελείως την ζωή και την καθημερινότητα! Εξάλλου ο Ήλιος στον Ζυγό και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό βάζει ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να κάνει τη ζωή μας πιο χαρούμενη και γεμάτη ενδιαφέρον!

Ο Ζυγός που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, στρέφειτ ην προσοχή μας σε θέματα συνεργασιών, τις σχέσεις αλλά και τις τέχνες. Η κριτική σκέψη του Ήλιου στην Παρθένο … «φεύγει» και «έρχεται» μια πιο χαλαρή και κοινωνική εποχή για όλους. Παρόλα αυτά σε αυτό το διάστημα δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω τι πρέπει να προσέξεις!

Τι να κάνεις:

Ποιος ξέρει; Δεν έχει βρεθεί ακόμη ο Ζυγός που είναι 100% σίγουρος για το τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Απλά υπάρχουν τόσες επιλογές που δεν ξέρει τι να διαλέξει. Δεν αποκλείεται να σου φαίνεται κάπως πιο δύσκολο από τι συνήθως να πάρεις μια –όχι απαραίτητα πολύ σημαντική- απόφαση.

Τι να πεις:

«Έχεις ένα δίκιο, αλλά…» , ο ισορροπημένο Ζυγός ψάχνει πάντα τις δυο πλευρές σε κάθε ιστορία και δεν αποκλείεται να συμφωνείς και να διαφωνείς ταυτοχρόνως με τους άλλους. Μην απορήσεις αν καταλήξεις σε μια γνώμη και μετά από λίγο σκεφτείς πως θα ήταν καλύτερα να προτιμήσεις την άλλη λύση αφού με τον Ήλιο στον Ζυγό θα είσαι λιγάκι παραπάνω αναποφάσιστη από ότι συνήθως.

Τι να προσέξεις:

Μπορεί να θέλεις όλος ο κόσμος να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Για να μην χαλάσεις την καρδιά κανενός μπορεί να μην πεις αυτό που πραγματικά σκέφτεσαι κάποιες φορές. Αν και λατρεύουμε την διπλωματική στάση του Ζυγού μην ξεχνάς πως κάποιες φορές επιβάλλεται να βάλεις πρώτες τις δικές σου ανάγκες για να είσαι καλά και εσύ η ίδια.

Τι να περιμένεις:

Αυτό το διάστημα θα δεις πως θα βρεις ξανά παλιούς σου φίλους και θα έχεις πολλές προτάσεις για εξόδους και έντονη κοινωνική ζωή. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή και εσύ δεν ξέρει που να πρωτοπάς! Η αλήθεια είναι πως καιρός ήταν να απολαύσεις τις βόλτες και τη διασκέδαση με τους αγαπημένους σου φίλους.