Υπερπανσέληνος Απριλίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο

26.04.2021
Υπερπανσέληνος Απριλίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο
Ετοιμάσου να βουτήξεις κάτω από την επιφάνεια των συναισθημάτων σου, γιατί η πανσέληνος της 26ης Απριλίου θα είναι έντονα συναισθηματική. Είναι η πρώτη υπερπανσέληνος της χρονιάς και είναι επίσης γνωστή ως το Pοζ Φεγγάρι. Κανείς δεν θα γλιτώσει από το βάθος και την ένταση αυτής της πανσελήνου, αλλά για τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο, πιθανότατα θα είναι πιο εύκολο να το διαχειριστούν. Υπερπανσέληνος Απριλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Κριός

Δεν υπάρχει αμφιβολία στο ότι αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να είναι μια συναισθηματική στιγμή για εσένα, Κριέ, οπότε να είσαι έτοιμη να νιώσεις τα συναισθήματά σου. Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι δουλεύει η μαγεία της σε πιο λεπτό επίπεδο, οπότε δεν είναι πιθανό να υπάρχει πολύ εξωτερικό δράμα. Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τις προσωπικές και ιδιωτικές σου ευπάθειες, τα χρέη και τα μυστικά. Είναι καιρός να αξιολογήσεις τι είδους πράγματα σε ταλαιπωρούν και αν θέλεις ή όχι να τα αφήνεις χωρίς λύση.

Καρκίνος

Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να δυσκολευτούν με τα συναίσθηματα τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανσέληνου, εσύ Καρκίνε, θα το περάσεις πιο ήρεμα. Αυτή η πανσέληνος φωτίζει έναν πιο χαλαρό τομέα του χάρτη σου, πράγμα που σημαίνει ότι οι ρομαντικές χειρονομίες και οι δημιουργικές εμπνεύσεις θα βρίσκονται σε πιο υψηλή προτεραιότητα και το δράμα θα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος είναι ήσυχη για εσένα, Τοξοτίνα, ωστόσο, ενώ το επίπεδο του δράματος θα είναι χαμηλό, μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πιο θολή και ζαλισμένη από το συνηθισμένο. Αντί να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις σχέδια με φίλους, που αυτή τη στιγμή πιθανότατα χρειάζονται τη θετική σου ενέργεια, αυτή τη φορά θα περάσεις καλύτερα απολαμβάνοντας κάποια θεραπευτική μοναξιά. Η διαίσθησή σου θα είναι πολύ δυνατή κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, γι 'αυτό άκουσε τι προσπαθεί να σου πει ο ανώτερος εαυτός σου.