Με ποιον τρόπο ένας άνδρας σου δείχνει ότι σε αγαπάει σύμφωνα με το ζώδιο του (Mέρος Α’)

16.07.2021
Με ποιον τρόπο ένας άνδρας σου δείχνει ότι σε αγαπάει σύμφωνα με το ζώδιο του (Mέρος Α’)
Το να πεις «Σ 'αγαπώ» είναι ένα μεγάλο βήμα σε μια σχέση. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το πουν, ενώ άλλοι βασανίζονται με τη σκέψη για το αν πρέπει να πουν αυτές τις δύο μικρές λέξεις. Πολλές φορές όμως λέμε «Σ 'αγαπώ» με τις πράξεις μας αντί για τα λόγια. Δεν χρειάζεται να λέμε πάντα τα συναισθήματά μας και μερικές φορές, αυτό το καθιστά ακόμη πιο ξεχωριστό. Κάθε ζώδιο λέει «Σ 'αγαπώ» με διαφορετικό τρόπο, κάτι το οποίο (φυσικά) προκαλεί σύγχυση εάν δεν ξέρεις τι να κοιτάξεις ή να ακούσεις.

Πώς ένας Κριός λέει «Σ 'αγαπώ»

Ο Κριός κυριαρχείται από τον Άρη και είναι ένα ζώδιο της φωτιάς.

Ο Κριός είναι απλός σε όλα όσα κάνει και η αγάπη δεν αποτελεί εξαίρεση. Προσεγγίζει κάθε κατάσταση με λογική, οπότε αν σου πει ξεκάθαρα ότι σε αγαπάει, αυτό προέρχεται από βαθιά μέσα του.

Αν δεν είναι ευθύς λέγοντας σου «Σ 'αγαπώ», τότε παίζει μαζί σου. Λατρεύει να έχει έναν σύντροφο που να μπορεί να συμβαδίσει με το παιχνιδιάρικο πειράγμα του.

Πόσο πρεπει να περιμένω για να πω το «σ’αγαπώ» σε μια καινούργια σχέση;

Πώς ένας Ταύρος λέει «Σ 'αγαπώ»

Αν υπάρχει κάτι που ο Ταύρος αγαπά περισσότερο από το φαγητό, είναι η παθιασμένη αγάπη. Ο Ταύρος τρελαίνεται να αγαπάει και είναι γνωστό ότι ερωτεύεται γρήγορα.

Εάν έχεις μπερδευτεί ποτέ για το αν σε αγαπά ή όχι, πρόσεξε τις ενέργειές του.

Ο Ταύρος απολαμβάνει την παραδοσιακή πλευρά της αγάπης, που σημαίνει ότι είναι αυτός που πληρώνει για τα πάντα (και αρνείται να σε ακούσει όποτε προσπαθείς να το κάνεις εσύ) ή απλώς σου ανοίγει πάντα την πόρτα.

Πώς ένας Δίδυμος λέει «Σ 'αγαπώ»

Ο Δίδυμος δείχνει την αγάπη στα λόγια του χωρίς να χρειάζεται να πει «Σ 'αγαπώ». Ο Δίδυμος μπορεί να το βλέπει σαν ένα είδος φλερτ, που σημαίνει ότι στην αρχή ίσως να μην είσαι η μόνη στην οποία στέλνει SMS (σκληρό, αλλά αληθινό!).

Το να είναι κάποιος κοινωνικό πλάσμα και απελπισμένος ρομαντικός μπορεί να είναι ένας επικίνδυνος συνδυασμός, αλλά με κάποιο τρόπο ο Δίδυμος τα βγάζει πέρα πολύ καλά.

Μπορούν να μεταπηδήσει από ερωμένη σε ερωμένη αρκετά γρήγορα, αλλά αν θέλεις να μάθεις αν σε αγαπά, προσπάθησε να ακούσεις πώς αλλάζει η κουβέντα του όταν μιλάτε οι δύο σας.

Το βασικό συστατικό για την τέλεια σχέση, ίσως δεν είναι αυτό που νομίζεις

Πώς ένας Καρκίνος λέει «Σ 'αγαπώ»

Από όλα τα ζώδια, ο Καρκίνος είναι ο πιο γλυκούλης.

Όταν ένας Καρκίνος ψάχνει για αγάπη, αυτό που πραγματικά αναζητά είναι κάποιον να κάνει το ίδιο.

Ο Καρκίνος προσελκύεται εξαιρετικά από κάποιον με τον οποίον μπορεί να τα βγάλει πέρα και έχει τις δικές του φιλοδοξίες εκτός της σχέσης.

Όταν ένας Καρκίνος είναι ερωτευμένος, γίνεται πιο προστατευτικός με τον άνθρωπο με τον οποίο είναι μαζί. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να βεβαιωθεί ότι περνάς καλά, σου μαγειρεύει για δείπνο ή θέλει να είναι σίγουρος ότι είσαι άνετα ενώ παρακολουθείς το Netflix στον καναπέ (πόσο χαριτωμένο!).

Πώς ένας Λέων λέει «Σ 'αγαπώ»

Η εμπιστοσύνη και η ενέργεια του Λέοντα παίζουν μεγάλο ρόλο στις σχέσεις του.

Ένας Λέων λατρεύει να έχει πολλή ελευθερία σε (σχεδόν) όλα όσα κάνει, αλλά όταν ερωτεύεται, σταματά να σκέφτεται τόσο πολύ για τον εαυτό του και αρχίζει να αφιερώνει περισσότερο χρόνο για εσένα.

Ένας Λέων μισεί να δεσμευτεί σε μια σχέση, αλλά μπορείς σίγουρα να πεις ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου όταν προτιμά να κάθεστε αγκαλίτσα στο σπίτι αντί να βγαίνετε έξω.

Πώς ένας Παρθένος λέει «Σ 'αγαπώ»

Ένας Παρθένος μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί όταν πρόκειται για την αγάπη. Μισεί να αισθάνεται ευάλωτος και το να αφήσει κάποιον να τον αγαπήσει άνευ όρων μπορεί να τον φρικάρει λίγο.

Η υπομονή είναι μια ποιότητα που θα σε οδηγήσει μακριά με έναν Παρθένο, οπότε προετοιμάσου για κάποια συστολή στην αρχή της σχέσης σας καθώς αυτό είναι κάτι καινούργιο για τον ίδιο!

Επειδή ο Παρθένος δεν τα πάει καλά με την έκφραση της αγάπης του, το να είσαι υπομονετική μαζί του, κάνει μια τεράστια διαφορά για αυτόν.