MTV European Music Awards: Βραβεύσεις κι εμφανίσεις!

07.11.2011
Πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών βραβείων του MTV. Η βραδιά άνοιξε με τους Coldplay και να έκλεισε με μία ξεχωριστή εμφάνιση των μελών των Queen και τον Adam Lambert στα μικρόφωνα.

Πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών βραβείων του MTV. Η βραδιά άνοιξε με τους Coldplay και να έκλεισε με μία ξεχωριστή εμφάνιση των μελών των Queen και τον (Άνταμ Λάμπερτ) Adam Lambert στα μικρόφωνα. Tο ροζ χαλί του Odyssey Arena στο Belfast της Ιρλανδίας γέμισε από εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η νεαρή Σελίνα Γκομεζ (Selena Gomez). Παρότι άλλαξε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του show η πιο στιλάτη εμφάνισή της καταγράφηκε όταν έφτασε στο χώρο της διοργάνωσης φορώντας ένα δαντελένιο υπόλευκο Marchesa φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή 2012 ενώ το ίδιο λαμπερή ήταν και η τραγουδίστρια και στιχουργός Τζέσι Τζέι (Jessie J) με το μακρύ λεοπάρ Dolce and Gabbana φόρεμά της στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση χωρίς γύψο μετά το ατύχημά της.

Η Λέιντι ΓκαΓκα (Lady Gaga) έκλεψε την παράσταση, αποχαιρετώντας το Belfast με τέσσερα βραβεία (Best Female, Best Song, Best Video και Biggest Fan).

Οι τακτικοί επισκέπτες των EMA, 30 Seconds To Mars έλαβαν το πρώτο βραβείο της βραδιάς από το red carpet pre-show στην κατηγορία "Best Alternative" και τιμήθηκαν ξανά με το "Best World Stage".

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) κέρδισε τα βραβεία "Best Male" και το "Best Pop", ενώ ο Μπρούνο Μαρς (Bruno Mars) έφτασε στο απόγειο μιας καταπληκτικής χρονιάς με τα βραβεία "Best Push" και "Best New".

Ο Εμινεμ (Eminem) παρελαβε το βραβείο "Best Hip Hop" ενώη Katy Perry κέρδισε "Best Live".

Το "Best Rock" βραβείο πήγε στους Linkin Park και η κορεάτικη μπάντα Big Bang απέδειξε ότι μπορούν να ροκάρουν σε όλη την υφήλιο, κερδίζοντας το πρωτοποριακό βραβείο της κατηγορίας "Worldwide Act".

Στο αποκορύφωμα της βραδιάς των βραβείων οι Queen έκλεψαν την παράσταση κερδίζοντας το "Global Icon" Award" πριν από ηλεκτρική performance που περιλάμβανε τον Adam Lambert στα φωνητικά!