Άφιερωμένος στον Paul Gray ο νέος δίσκος των Slipknot

04.11.2011
Τον Ιούνιο που μας πέρασε ο μπασίστας των Slipknot, Paul Gray, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ενός μοτέλ χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα αίτια του θανάτου του. Αν και η μπάντα συνέχισε κανονικά το καλοκαίρι τις συναυλίες, υπήρχαν διάφορες δηλώσεις από τα μέλη της ότι μπορεί και να διαλύονταν χωρίς να βγάλουν καινούριο υλικό και ο τελευταίος δίσκος να παραμείνει το All hope is gone του 2008.

Τον Ιούνιο που μας πέρασε ο μπασίστας των Slipknot, Πολ Γκρέι (Paul Gray), βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ενός μοτέλ χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα αίτια του θανάτου του. Αν και η μπάντα συνέχισε κανονικά το καλοκαίρι τις συναυλίες, υπήρχαν διάφορες δηλώσεις από τα μέλη της ότι μπορεί και να διαλύονταν χωρίς να βγάλουν καινούριο υλικό και ο τελευταίος δίσκος να παραμείνει το All hope is gone του 2008.

Τώρα που το "Lowa" επανακυκλοφόρησε, ο frontman τους Κόρεϊ Τέιλορ (Corey Taylor )είπε στο Billboard πως γράφουν νέα κομμάτια και το καινούριο τους άλμπουμ θα είναι αφιερωμένος στον Gray. Θα είναι ένας σκοτεινός και μελαγχολικός δίσκος. Πρόκειται να ακολουθήσουμε ένα εντελώς καινούριο μονοπάτι για μας ανέφερε ενώ ο Σον Κράχαν (Shawn Crahan) πρόσθεσε ότι δε θα ξεκινήσουν να ηχογραφούν κάτι επειδή το θέλουν οι γύρω τους αλλά επειδή θέλουν οι ίδιοι να κάνουν κάτι όλοι μαζί.

Κ.Π