Ο "βλαμμένος" Γουέστ καταστρέφει γνωστή συναυλία!

24.01.2012
Τι μπορεί να ενώνει τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West) με τον Κρις Κορνέλ (Chris Cornell); Όχι ο frontman των Soundgarden δεν θα ξανακάνει συνεργασίες με mainstream χιπχοπάδες όπως τότε με τον Timbaland (τον συγχωρούμε) απλά έτυχε να βρεθούν στις σκηνές του μουσικό φεστιβάλ της Αυστραλίας Big Day Out και ο Γουέστ να του σπάσει τα νεύρα. Συγκεκριμένα ο κουμπάρος του Jay

Τι μπορεί να ενώνει τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West) με τον Κρις Κορνέλ (Chris Cornell); Όχι ο frontman των Soundgarden δεν θα ξανακάνει συνεργασίες με mainstream χιπχοπάδες όπως τότε με τον Timbaland (τον συγχωρούμε) απλά έτυχε να β"ρεθούν στις σκηνές του μουσικό φεστιβάλ της Αυστραλίας ,Big Day Out και ο Γουέστ να του σπάσει τα νεύρα. Συγκεκριμένα ο κουμπάρος του Jay Z, καθυστέρησε 45 λεπτά να κάνει soundcheck κι όταν ξεκίνησε με τα ντεσιμπέλ να είναι τέρμα είχε αρχίσει ήδη το live των Soundgarden στη διπλανή σκηνή και οι αντιδράσεις δεν ήταν και τόσο καλές.

Το αποτέλεσμα ήταν να παρεμβάλλεται ο δικός του ήχος με εκείνον των grungeάδων και να προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό. "Τι είναι αυτό που ακούγεται; Κάποια παιδιά που παίζουν μουσική; Καθυστερημένα παιδιά ή μήπως βλαμμένα παιδιά;" φώναξε στο μικρόφωνο ο Κορνέλ με τον κόσμο που βρισκόταν από κάτω να συμφωνούν μαζί του και να γιουχάρουν τον Γουέστ και όλο το vrew του.

Όμως το update ήρθε με την απάντηση του διοργανωτή του φεστιβάλ Ken West ο οποίος έγραψε να σταματήσουν να «τα χώνουν» στον Κάνιε γιατί ο λόγος που άργησε να κάνει soundcheck ήταν η βροχή που κατέστρεψε κάποιο μέρος του εξοπλισμού. "Το γεγονός του ότι είχε το μεγαλύτερο κοινό της ημέρας κι έκανε μία απίστευτη περφόρμανς μ ένα τεράστιο κοινό να μένει μέχρι το τέλος παρ όλη την αργοπορία είναι μια απόδειξη για το πόσο σπουδαίος καλλιτέχνης είναι." πρόσθεσε αλλά μάλλον δε θα συμφωνήσουν και πολλοί φαν του Κορνέλ μαζί του.

Κ.Π