Ποιον θέλει να φτύσει στα μούτρα η Αντέλ;

17.02.2012
Είναι από τα ονόματα που θες δε θες θα τ’ ακούς κάθε μέρα ειδικά από δω και πέρα που έχει πάει στις πρώτες θέσεις της μαρκίζας αλλά τουλάχιστον το αξίζει. Η Αντέλ (Adele) που έτσι για συμπληρώσεις το τρίβια, νοίκιασε σπίτι-χωριό 7 εκατομμυρίων στο Δυτικό Sussex και σε πρόσφατη συνέντευξη της στην αμερικάνικη Vogue αναφέρθηκε στην ιστορία του πατέρα της με το οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες

Είναι από τα ονόματα που θες δε θες θα τ’ ακούς κάθε μέρα ειδικά από δω και πέρα που έχει πάει στις πρώτες θέσεις της μαρκίζας αλλά τουλάχιστον το αξίζει. Η Αντέλ (Adele) που έτσι για συμπληρώσεις το τρίβια, νοίκιασε σπίτι-χωριό 7 εκατομμυρίων στο Δυτικό Sussex και σε πρόσφατη συνέντευξη της στην αμερικάνικη Vogue αναφέρθηκε στην ιστορία του πατέρα της με το οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Ο Μαρκ Έβανς (Mark Evans) όπως λέγεται είχε μιλήσει στην εφημερίδα Sun για το πρόβλημα αλκοολισμού και το χωρισμό με τη μητέρα της αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο νηφάλιος.

"Ήμουν έτοιμη να προσπαθήσω να φτιάξω τη σχέση μου μαζί του και το κατέστρεψε. Δε θα ξανακούσει ποτέ νέα μου. Δεν υπάρχει τίποτα που να με εκνευρίζει περισσότερο από το πατέρα μου να δωροδοκείται από τον Τύπο.Το να επιστρέφεις μετά από 10 χρόνια και να λες «Μάλλον το πρόβλημα της με τους άντρες οφείλεται σε μένα» ..Αντε γ***** ! Πως τολμάς να κριτικάρεις τη ζωή μου; Μ εξοργίζει". λέει χωρίς να μπορεί να ελέγξει τα νεύρα της(λογικό) και συμπλήρωσε πως είναι απαράδεκτο να λέει ότι την αγαπάει πολύ μέσω μιας εφημερίδας και ότι αν τον δει θα τον φτύσει στα μούτρα. Αυτή η πανσέληνος δε βοηθάει και πολύ αυτές τις μέρες όσα βραβεία και να πάρεις..

Κ.Π