Την απάτησε με μια σερβιτόρα...

20.02.2012
Το να έχεις δίπλα σου έναν άγγελο της Victoria's Secret και περπατάς μαζί του μέχρι και στις πασαρέλες κάνει και τον Τσάρλι να τρώει τη σκόνη σου κι επίσης δεν το σκέφτεσαι σοβαρά να κοιτάξεις άλλη γυναίκα πόσο μάλλον να την απατήσεις με μία κοινή θνητή. Ο Άνταμ Λέβιν (Adam Levine) εδώ και δύο χρόνια συνοδεύεται

Το να έχεις δίπλα σου έναν άγγελο της Victoria's Secret και περπατάς μαζί του μέχρι και στις πασαρέλες κάνει και τον Τσάρλι να τρώει τη σκόνη σου κι επίσης δεν το σκέφτεσαι σοβαρά να κοιτάξεις άλλη γυναίκα πόσο μάλλον να την απατήσεις με μία κοινή θνητή. Ο Άνταμ Λέβιν (Adam Levine) εδώ και δύο χρόνια συνοδεύεται από την Αν Βιαλιτσίνα (Anne Vyalitsyna) ή αλλιώς σκέτο Anne V γιατί ναι κανείς δεν γουστάρει γλωσσοδέτες κι ειδικά με τόσο μέτρο ύψος αλλά πριν λίγο καιρό κάποιος διέδωσε πως όταν οι Maroon 5 έπαιξαν στη Βαλτιμόρη εκείνος πέρασε πίσω από τη μπάρα της Mietra Shobair (Μιέτρα Σομπερ) και παρήγγειλε κάτι περισσότερο από ένα ποτό και παρτάρανε μαζί.

Ο frontman των Maroon 5 και κριτής του The Voice αρνήθηκε τα πάντα και οι φωτογραφίες τους έδειχναν μόνο να χορεύουν μαζί με άλλους και οι φήμες περί χωρισμού λύσσαξαν και πολλοί είπαν πως στα Grammy ήρθαν μαζί ως φίλοι και όχι σαν ζευγάρι. Όπως επίσης κι ότι η σχέση του με την Κέλι Κλάρκσον (Kelly Klarkson) που είναι και η καινούρια άφιξη στο The Voice ήρθαν δεν είναι μόνο φιλική.

Προχθές το βράδυ ο τατουατζής γόης αποφάσισε να διαψεύσει τους πάντες και έκανε έκπληξη στην Αν κι εμφανίστηκε ξαφνικά στο πάρτυ του Sport Illustrated swimsuit μ’ εκείνη να σοκάρεται και να χαμογελάει σαν τρελή μόλις τον είδε. Όλη η συνομωσία είχε συνεργό τον Τζον Λέτζεν (John Legend) και την κοπέλα του Κρίσι Τέγκεν (Chrissy Teigen) κι απ ότι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες όλο το βράδυ χόρευαν αγκαλιασμένοι. Love is in the air.

Κ.Π