"Ο Μπόμπι φοβάται για την κόρη του"

21.02.2012
Oι φίλοι τον συμβουλεύουν να ακυρώσει το υπόλοιπο της περιοδείας τους και να περάσει χρόνο με την Μπόμπι Κριστίνα, η οποία όπως φαίνεται δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά.

Oι φίλοι του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) τον συμβουλεύουν να ακυρώσει το υπόλοιπο της περιοδείας τους και να περάσει χρόνο με την κόρη του Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina).

Η μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον αναπαύθηκε στο κοιμητήριο την Κυριακή, μία βδομάδα μετά το θάνατό της σε ξενοδοχεό του Λος Αντζελες και η μικρή δε φαίνεται να τα καταφέρνει καλά από τότε.

Ο Μπομπι εν τω μεταξύ συνεχίζει να πραγματοποιεί τις συναυλίες του, αλλά μετά την ολιγόωρη εξαφάνιση της κόρης του μετά την κηδεία και τους φόβους ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, οι κοντινοί τους άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να μείνει κοντά της και να εμπλακεί πιο ενεργά στη ζωή της.

Ο ίδιος έφυγε από την κηδεία ενοχλημένος, όταν οι υπεύθυνοι δεν τον άφησαν να καθήσει με τους εννέα καλεσμένους του κοντά στην οικογένεια Χιούστον, ενώ εδώ και χρόνια με τα υπόλοιπα μέλη δεν τα πάει καθόλου καλά αφού τον θεωρούν υπεύθυνο για τη μύηση της Γουίτνεϊ στον κόσμο των ουσιών.

"Η περιοδεία του σταματάει στις 29 Μαρτίου, αλλά και τώρα που έχει ένα μεγάλο διάλειμμα από εμφανίσεις, ο Μπομπι πρέπει να είναι με την κόρη του. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητά του. Η κόρη του πρέπει να νιώσει ασφάλεια και δουλειά του είναι να την προστατεύσει" δηλώνει κοντινή τους πηγή, η οποία αποκαλύπτει ότι πρόσφατα είχαν βγει οι τρεις τους για να συζητήσουν το πώς η Μπόμπι θα μπει στη σόου μπιζ. Ηταν μάλιστα τόσο ενθουσιασμένοι με τις αποφάσεις για το μέλλον της Κρίσσυ (Krissy) -έτσι τη φώναζαν οι δικοί της- αλλά και η ίδια ήταν πολύ ευτυχής που οι γονείς της είχαν βρει τη γαλήνη μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια.

"Ο Μπόμπυ πρέπει να την παρει κάπου μακριά από τα μάτια των περίεργων, μακριά από φωτογραφους και παπαράτσι. Να τη βοηθήσει ακόμη και με ειδικούς, να πενθήσει τη μητέρα της με ησυχία. Αλλά ξέρει ότι αυτό θα προκαλέσει κι άλλο πανικό, κι άλλα πρωτοσέλιδα κι αυτό ειναι κάτι που δεν το επιθυμεί", δηλώνουν οι γνωστοί του.

Ο ίδιος εν τω μεταξύ δήλωσε ότι ανησυχεί πολύ για την κορη του, "μην κάνει καμιά βλακεία".

Θέλει να τη βάλει σε κέντρο αποτοξινωσης για να τη βοηθήσει και σύμφωνα με το RadarOnline δήλωσε στους φίλους του ότι βλέπει πως η μικρή δε χειρίζεται καλά την κατάσταση και χρήζει βοήθειας επειγόντως. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ειναι μια ακόμη τραγωδία..

Θα προσπαθήσει να της παράσχει επαγγελματική βοήθεια, για να τη βοηθήσει να μην πέσει στον κατήφορο του αλκοόλ και των ουσιών, στα χνάρια τα δικά του και της μητέρας της.

Ο Μπόμπι ξέρει καλά ότι ο εθισμός είναι στα γονίδια. Και οι δύο γονείς είχαν προβλήματα και γι αυτό είναι τρομοκρατημένος. Θέλει να κάνει ό.τι μπορεί όσο το δυνατόν συντομότερα" δήλωσε η ίδια πηγή.

Ε.Σ.