Κατέρρευσε ο Ρέι Τζέι μετά την κηδεία της αγαπημένης του

21.02.2012
Ο χαμός της Γουίτνεϊ με την οποία συνδεόταν ερωτικά τον κατέβαλλε όταν έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες.

Ο Ρέι Τζέι (Ray J) κατέρρευσε μπροστά στον φωτογραφικό φακό όταν έφτασε πίσω στο Λος Αντζελες , στο αεροδρόμιο LAX, μετά την κηδεια της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston).

Ο 31 ετών τραγουδιστής φάνηκε καταβεβλημένος και απελπισμένος και κάθησε στο πάτωμα του αεροδρομίου με το κεφάλι ανάμεσα στα χέρια.

Με μαύρα ρούχα και σίγουρα μαύρη διάθεση, ο Ρέι Τζει φαινόταν σαν να χρειαζόταν λίγο χρόνο για τον εαυτο του πριν επιστρέψει στο σπίτι του..

Ο φακός τον αποθανάτισε και σε άλλο στιγμιότυπο που τον κρατάει ο σωματοφύλακας του μέσα στο αεροδρόμιο, ενώ τον είδαμε και να κλαίει με λυγμούς στη διάρκεια της κηδείας το Σάββατο όταν το φέρετρο μεταφέρθηκε έξω απο την εκκλησία.

Λίγο αφοτου έγινε γνωστός ο θάνατος της αγαπημένης του, ο ίδιος ανακοινωσε : "Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να επεξεργαστώ το κενό που αντιμετωπίζω. Αυτό που νιώθω στην καρδιά μου δεν εκφράζεται με λόγια. Ο κόσμος έχασε ένα είδωλο αλλά εγώ έχασα τη φίλη μου. Nippy, μου λείπεις τόσο πολύ! Ησουν τόσο ευτυχισμένη και γεμάτη αγάπη. Το χαμόγελό σου θα ζει στην καρδιά μου για πάντα".

Ο Γουίτνεϊ και ο Ρέι Τζέι συνδέθηκαν ερωτικά για πρώτη φορά το 2010 και είχαν μία on-off σχέση μέχρι τώρα. Ειχαν εμφανιστεί μαζί στις 3 Φεβρουαρίου σε εστιατόρειο του Λος Αντζελες.

Ε.Σ.