O καινούριος τραγουδιστής των Queen...

21.02.2012
Το τελευταίο επεισόδιο από το σήριαλ με τον καινούριο τραγουδιστή των Queen είχε λήξει με τον Άνταμ Λάμπερτ να δηλώνει νευριασμέος ότι τελικά δεν θα είναι στο συγκρότημα ούτε θα συμμετέχει στις συναυλίες τους καιςνα σταματήσουν όλοι να λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Η καινούρια εξέλιξη είναι τελείως διαφορετική και όλα όσα ήταν φήμες επιβεβαιώθηκαν. Θα είναι ο

Το τελευταίο επεισόδιο από το σήριαλ με τον καινούριο τραγουδιστή των Queen είχε λήξει με τον Άνταμ Λάμπερτ (Adam Lambert) να δηλώνει νευριασμέος ότι τελικά δεν θα είναι στο συγκρότημα ούτε θα συμμετέχει στις συναυλίες τους και να σταματήσουν όλοι να λένε πράγματα που δεν ισχύουν.

Η καινούρια εξέλιξη είναι τελείως διαφορετική και όλα όσα ήταν φήμες επιβεβαιώθηκαν. Θα είναι ο frontman τους στο φετινό Sonisphere festival της Αγγλίας στο οποίο θα είναι headliners τη δεύτερη μέρα ενώ τις επόμενες δύο στη μαρκίζα έχουν τα μεγαλύτερα ονόματα οι Kiss και οι Faith No More.Αν κρίνω από τα mail μου, αυτή η απόφαση θα κάνει πολύ κόσμο χαρούμενο. Είναι μία πρόκληση για μας και είμαι σίγουρος ότι ο Φρέντι θα ενέκρινε τον Άνταμ!" είπε ο Μπράιαν Μέι (Brian May) για τον καινούριο τύπο μπροστά από τα μικρόφωνα του "Bohemian Rhapsody" και "Don't stop me now".

Έτσι για το τρίβια, ο εκκεντρικός Λάμπερτ ετοιμάζει το δεύτερο του άλμπουμ κι έγινε διάσημος από το American Idol έχοντας μεγάλη στήριξη από τη γκέι κοινότητα και ο Μέι εντυπωσιάστηκε τόσο όταν τον άκουσε να λέει τραγούδια των Queen που το πρότεινε αμέσως να συνεργαστούν. "

Ο Μέι βέβαια είχε κάνει πρόταση και στη Lady Gaga για την ίδια θέση και δεν είναι πλέον πολύ συμπαθής γενικά στους φαν της μπάντας με σήμα κατατεθέν τον Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury) αφού τον κατηγορούν ότι το χει χάσει τελείως κι εκμεταλεύεται το όνομα του συγκροτήματος για το χρήμα.

Κ.Π