Oλα στη φόρα από την Τόνι Μπράξτον!

21.02.2012
Mε έξι Γκράμμι και επτά American Music Awards δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανεις για το ταλέντο της 45χρονης σταρ. Χθες βράδυ όμως δεν ήταν μόνο η φωνή και το ταλέντο της που εντυπωσίασαν, αλλά και τα τροφαντά ...μπουτάκια της 45χρονης σταρ, που άφησαν αφωνο τον κόσμο.

Mε έξι Γκράμμι και επτά American Music Awards δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανεις για το ταλέντο της Τόνι Μπράξτον (Toni Braxton). Χθες βράδυ όμως δεν ήταν μόνο η φωνή και το ταλέντο της που εντυπωσίασαν, αλλά και τα τροφαντά ...μπουτάκια της 45χρονης σταρ, που άφησαν αφωνο τον κόσμο.

Η Τονι ανέβηκε στη σκηνή του Nokia Theatre στο Λος Αντζελες με ένα μωβ φόρεμα που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία.

Μαζί με τις φωνητικές της χορδές αποκαλυπτόταν και ...σέξυ σάρκα! Τα χέρια έξω, η πλάτη έξω, το ντεκολτέ έξω, το φόρεμα ημιδιάφανο...Το see-through φόρεμα, είχε ταιριάξει με ψηλά τακούνια που έκαναν ακόμη πιο καυτή την εμφάνιση.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα η Τόνι βρέθηκε στο pre-Grammy party του The Beverly Hilton Hotel – λίγο μετά τον θάνατο της Γουίτνεϊ- και έγραψε στο Twitter της: 'Εστρωσε τον δρόμο για κάθε μία τραγουδίστρια στη μουσική βιομηχανία. Ειδωλο, θρύλος, εκπληκτική, πρωτοπόρος, ταπεινή.. Νο 1 στον κόσμο"

Κατά τα άλλα, πρόσφατα απαντώτας σε μήνυμα θαυμαστή της στο Twitter έγραψε ότι θα ήθελε πολύ να είναι κριτής στο επόμενο X Factor. Συγκεκριμένα στο τουίτ ενός fan στον SimonCowell που έλεγε "Σκέφτομαι ότι πρέπει να κανεις την @tonibraxton κριτή στο @thexfactorusa"... ή ίδια απάντηση "επικό! σε ευχαριστώ πολύ!"

Ε.Σ.