Και οι Blur στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!

21.02.2012
Καταχώρησε και αυτό στα σίγουρα reunion της χρονιάς μετά από τόσα σενάρια και υποθέσεις για το τι συμβαίνει στο κεφάλι του Ντέιμον Άλμπαρν (Damon Albarn) σχετικά με τους Blur (γιατί έχει και άλλα 100 πρότζεκτ να τρέχουν).Οι φετικοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν στη χώρα τους και δε θα μπροούσαν να λέιπουν από κάποιο event τους εκείνο το συγκρότημα που την τρέλανε στα 90’s, εξέλιξε

Καταχώρησε και αυτό στα σίγουρα reunion της χρονιάς μετά από τόσα σενάρια και υποθέσεις για το τι συμβαίνει στο κεφάλι του Ντέιμον Άλμπαρν (Damon Albarn) σχετικά με τους Blur (γιατί έχει και άλλα 100 πρότζεκτ να τρέχουν).Οι φετικοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν στη χώρα τους και δε θα μπροούσαν να λέιπουν από κάποιο event τους εκείνο το συγκρότημα που την τρέλανε στα 90’s, εξέλιξε τη britpop και την έκανε να χοροπηδάει ανελέητα στις συναυλίες του.

Οι Blur θα κλείσουν την πόρτα των Ολυμπιακών αφού θα εμφανιστούν Live στο Hyde Park στις 12 Αυγούστου για το κλείσιμο της μεγάλης διοργάνωσης και θα έχουν στη σκηνή τους New Order καιτους Specials. Η ανακοίνωση έγινε στην επίσημη facebook σελίδα τους και όποιος θέλει να αρπάξει από τώρα εισιτήρια θα πρέπει να περιμένει μέχρι την Παρασκεύή 24 Φεβρουαρίου που θα είναι διαθέσιμα εδώ. Προς το παρόν θα τιμηθούν σήμερα το βράδυ από τα Brit για την προσφορά του στη μουσική με το βραβείο the Outstanding Contribution To Music award και πάτα play για το καινούριο τους κομμάτι. Woo Hoo.

K.Π