Σπάει ξανά τα γκάζια της Φόρμουλα...

22.02.2012
Η πρώην τραγουδίστρια των Pussycat dolls και ο σταρ της Φόρμουλα 1 απ' ότι φαίνεται θα ξαναγίνουν "συνοδηγοί" μετά τον χωρισμό τους τον Οκτώβριο...

Όταν πατήσεις μια φορλα το γκάζι της Φόρμουλα 1 την πάτησες για τα καλά. Αυτό το γνωμικό/εξυπνάδα/ρητο δεν υπάρχει κάπου γραμμένο αλλά το επιβεβαιώνει η Νικόλ Σέρζιντζερ (Nicole Scherzinger) η οποία δεν άντεξε για πολύ μακριά από τον Λούις Χάμιλτον (Lewis Hamilton) τον σταρ και πρωταθλητή των τιμονιών της Mc laren και απ ότι φαίνεται θα την έχιε και πάλι συνοδηγό.

Η Σέρζιντζερ απ’ ότι θυμάσαι ήταν στο τραπέζι των κριτικών του X –Factor αλλά έφυγε μέσα σε μια νύχτα με την Πάολα Αμπντουλ (Paula Abdul) και τον Στιβ Τζόουνς (Steve Jones) μετά από εντολή του Σάιμον Κάουελ (Simon Cowel) και ο Λούις συνεχίζει να γκαζώνει στις πίστες της Ευρώπης. Η αιτία του χωρισμού τους τον περασμένο Οκτώβριο ήταν απ' ότι είχαν πει τα φορτωμένα προγράμματα τους και οι αποστάσεις που τους χώριζαν αλλά τώρα μετά από μία κοινή τους εμφάνιση χέρι χέρι στο Λος άντζελες, οι πρώην έγιναν νυν.

"Το διάστημα που ήταν χωριστά τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ ήθελαν να είναι μαζί και οι δύο ένιωθαν δυστυχισμένοι μακριά ο ένας από τον άλλον" είπε μία πηγή στο περιοδικό Closer κι απ ότι φαίνεται η ιστορία έχει happy ending. Όσο για τα δισκογραφικά νέα της ex τραγουδίστριας των Pussycat Dolls, το σινγκλ Right Now είναι από τα πιο πετυχημένα στα UK charts και δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες για νέο δίσκο.

Κ.Π