H Ριάνα σε γυναικείο ερωτικό τρίγωνο!

22.02.2012
Μια φωτογραφία, χίλιες φαντασιώσεις... Η Ριάνα και οι φίλες της ανεβάζουν το θερμόμετρο με σέξι πόζες μπροστά στον φακό και μια μικρή δόση λευκού κρασιού. Φώναξε τ' αγόρια...

Αν κάνεις ένα πρόχειρο γκάλοπ στους άντρες φίλους σου για τις πρωταγωνίστριες των πιο kinky φαντασιώσεων τους σίγουρα θα είχαν μέσα στο καστ τους τη Ριάνα (Rihanna), την Κέιτ Μος (Kate Moss) και Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ (Stella McCartney) για διαφορετικό λόγο την κάθεμια και με άλλο σενάριο.

Τώρα αν τους ρωτήσεις τι θα γινόταν αν αυτές οι τρεις ήταν μαζί σε μία ιστορία τους τότε το σίγουρο είναι ότι θα τους ανέβαζες τη θερμοκρασία μέχρι εκεί που δεν σπάει το θερμόμετρο.

Μια φωτογραφία (δες τη στο τέλος του κειμένου) χίλιες φαντασιώσεις. Προς το παρόν οι παραπάνω ποπάδικη σταρ/ μοντέλο/ icon και σχεδιάστρια/κόρη σκαθαριού βρέθηκαν μαζί σε μία φωτογραφία η οποία ανέβηκε στο twtter από τη Ριάνα με την λεζάντα 'Kate Moss, Stella #BadB***hStatus'.

Η συνάντηση τους έγινε την παραμονή των γενεθλίων τους χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το χώρο και για να ελαφρύνει λίγο το σέξι κλίμα ανέβασε και άλλη μία φωτογραφία με την δύο μεγάλα μπαλόνια με τα κεράκια της τούρτας της. Ποια κρίση τώρα..

Κ.Π