Ξανά στο μετρό η Ριάννα

23.02.2012
Oι Λονδρέζοι είχαν για άλλη μία φορά την ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί με την αγαπημένη τους σταρ, η οποία δε δίστασε να μπει στο συρμό της Jubilee Line χθες το πρωί, καθώς πήγαινε στο O2 Arena για να κάνει πρόβα για την ερμηνεία της στα Brit Awards.

Καθόταν χαμογελαστή καθώς οι συνταξιδιώτες της ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί και συγκρατημένοι με έναν μόνο τολμηρό να την πλησιάζει για να ζητήσει αυτόγραφο. Η ίδια δε φάνηκε να ενοχλείται καθόλου. Ο σωματοφύλακάς της ήταν ορθιος μπροστά της αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Ηταν ήρεμη, φορούσε τα μαύρα της γυαλιά, ένα τζάκετ του μπέιζμπολ και μία μαύρη κορδέλα στα μαλλιά, καθώς ο κόσμος μπαινόβγαινε στο βαγονι και την κοιτούσε άφωνος. Η Ριάννα σηκώθηκε για να βγει, φτιάχνοντας τον φιόγκο στα μαλλιά και οι έκπληκτοι συνταξιδιώτες της εκαναν χώρο για να περάσει όταν έφτασαν στο σταθμό του North Greenwich. Βέβαια έκπληκτοι ήταν και εξαιτίας του ρούχου που φορούσε (ή που δε φορούσε), το οποίο αποτελείτο από ένα καρό πουκάμισο, ζαρτιέρες και ένα ζευγάρι παπούτσια που ούτε θέλουμε ούτε μπορούμε να κρίνουμε...

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ριάννα πήρε το μετρό, αφού την ίδια γραμμή πήρε και τον περασμένο Οκτώβρη όταν πήγε με τον ίδιο τρόπο στο 02 Arena για τη συναυλια της.

E.Σ.